A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Повідомлення про оприлюднення результатів громадських слухань

Дата: 18.10.2022 14:41
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

Повідомлення

про оприлюднення результатів громадських слухань

На виконання вимог ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555, в засобах масової інформації, що поширюються на території Старобогородчанської сільської ради, а саме: на офіційному веб-сайті Старобогородчанської сільської ради була оприлюднена інформація про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Проект Детального плану території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) громадянці Срібняк Парасковії Дмитрівні по вул.Б.Яцківа в с.Гринівка Івано-Франківського району Івано-Франківської області» (далі – ДПТ), замовником якої є Старобогородчанська сільська рада, розробником – ФОП «Збіглей Ф.В.» (кваліфікаційний сертифікат АА №000838).

Механізм врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні передбачає розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до зазначених проектів, які повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У період з 12 вересня по 12 жовтня 2022 року у кабінеті відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ Старобогородчанської сільської ради за адресою: 77712, с. Старі Богородчани, вулиця І.Франка, буд.1, приймались письмові пропозиції (зауваження) громадськості стосовно внесення змін довищевказа-ного ДПТ.

Зауваження та пропозиції до ДПТ в строки здійснення процедури у письмовому та електронному вигляді доСтаробогородчанської сільської ради - не надходили.

Крім того, 14 жовтня 2022 року в приміщенні Старобогородчанської сільської ради за адресою: 77712, вулиця І.Франка, буд.1,с. Старі БогородчаниІвано-Франківського району Івано-Франківської області відбулися громадські слухання з обговорення містобудівної документації, а саме ДПТ, про що складено відповідний протокол від14 жовтня 2022 року, в якому не було зафіксовано пропозиції (зауваження) до ДПТ.

В громадських слуханнях прийняли участь 14громадян, серед яких були присутні начальник відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ Старобогородчанської сільської ради - Гнидюк Віктор Петрович, Старобогородчанський сільський голова - Петришин Володимир Ярославович, староста с.Гринівка  – Хмелівська Ніна Ярославівна, спеціаліст відділу архітектури, земельних відносин та ЖКГ Старобогородчанської сільської ради – Мельничук Марія Василівна, представник інвестора (платника за розробку містобудівної документації) - громадянка Срібняк Парасковія Дмитрівна, працівники Старобогородчанської сільської ради, жителі с.ГринівкаІвано-Франківського району, представники громадськості та депутати.

Громадські слухання складалися з виступу голови громадських слухань -Гнидюка В.П.,представника інвестора (платника за розробку містобудівної документації) громадянки Срібняк Парасковії Дмитрівнита представника Старобогородчанської сільської ради, старостис.Гринівка – Хмелівської Ніни Ярославівни.

За результатами проведення громадських слухань вся інформація внесена до протоколу.  

Для отримання більш детальної інформації щодо ДПТ можна звернутися у відділ архітектури, земельних відносин та ЖКГ Старобогородчанської сільської ради за адресою: 77712, с. Старі Богородчани, вулиця І.Франка, буд.1.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень