A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Діалог та співпраця – шлях до подолання кризи!

Дата: 21.10.2022 15:28
Кількість переглядів: 119

Фото без опису 

Фото без опису

Діалог та співпраця – шлях до подолання кризи!

 

Агенцієюрозвитку ОТГ Прикарпаття разом з керівниками та повноважними представниками територіальних громад Івано-Франківської області19 жовтня 2022 року у Старобогородчанській громаді було обговорено виклики, які постають перед місцевими органами влади в Україні під час війни.

В рамках круглого столу «Співпраця громад задля подолання гуманітарних наслідків війни» представники 10-ти прикарпатських громад ділились власним досвідом подолання кризових явищ на рівні місцевого самоврядування. Зокрема, мова йшла про прийом внутрішньо переміщених осіб, створення та підтримку роботи прихистків для них, а також інтеграцію вимушених переселенців.

Агенція підтримує громади у подоланні гуманітарних наслідків війни. Цьогоріч реалізовується вже четвертий проєкт. Всі вони мають на меті сприяти громадам в облаштуванні прихистків та наданні найнеобхіднішого для внутрішньо переміщених осіб.

В рамках проєкту «Посилення спроможності органів місцевого самоврядування Прикарпаття у покращенні побутових умов у прихистках для ВПО їх, доступності до медичних сервісів» 10 громад Івано-Франківщини сьогодні отримали комплекти обладнання для прихистків. Зокрема, це електричні бойлери та обігрівачі, душові кабіни, сантехнічні комплекти.

Старобогородчанська сільська рада висловлює щиру подяку за надану допомогу від Міжнародного фонду «Відродження» та CAREDeutchlande.V, а саме предмети довгострокового використання на загальну суму 66085,00 грн.     та Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття за постійну підтримку громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень