Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Обґрунтування технічних, якісних та кількісних характеристики предмета закупівлі. Назва предмету закупівлі: 44620000-2: Радіатори і котли для систем центрального опалення та їх деталі (деталізований код ДК 021:201544621200-1 Котли)

Дата: 17.11.2022 15:26
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Інформація на виконання Постанови КМУ № 710 від 11.10.2021 року (зі змінами)

 

Назва предмету закупівлі: 44620000-2: Радіатори і котли для систем центрального опалення та їх деталі (деталізований код ДК 021:201544621200-1 Котли)

Відкриті торги (з особливостями), ідентифікатор закупівлі: UA-2022-11-09-006080-a

 

Обґрунтування технічних, якісних та кількісних характеристики предмета закупівлі:

 

Твердопаливний котел повинен мати сучасну конструкцію і дизайн, бутивиготовлений з застосуванням високоякісного сучасного технологічного обладнання для зварювання та екологічною технологією фарбування. Конструкція,  матеріали, технологія при виготовленні і перевірки якості повинні відповідативимогам європейських стандартів.

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі зазначено у Додатку № 2 до тендерної документації.

Необхідність проведення закупівлі зумовлена потребами закладу освіти Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області, норм чинного законодавства, з метою забезпечення безперебійної роботи та його ефективного функціонування.

 

Назвапараметрутарозміру твердопаливного котла

Технічні, якісні та кількісні характеристики

Потужність котла

300 кВт

Опалювальна площа

3000 м2

ККД котла

Від 86 %

Температура димових газів

110-180 Со

Максимальна температура теплоносія

90 Со

Товщина сталі

6 мм

 

Загальні вимоги:

1) Товар має бути новим, виготовленим в 2022 році, таким, що не перебував в експлуатації, комплектним, якісним та поставлятися в упаковці заводу виробника, на якій зазначаються: назва товару, логотип фірми-виробника, країна виробництва;

2) Товар повинен мати паспорт та інструкцію по встановленню та використанню котлів;

3) Облицювальний кожух котла повинен бути виготовлений із металу. Вузли котла, які підлягають дії високих температур, виготовлені із жаростійкого металу. Конструкція дверей топки і облицювального кожуха повинна забезпечити високу міцність дверей і високу теплоізоляцію в процесі горіння палива, ручне регулювання подачі повітря в камеру згорання, ручне завантаження палива в топку, регулювання обертів вентиляторів подачі повітря автоматикою;

4) Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам)).

Товар повинен бути виготовлений у відповідності зі стандартами, показниками і параметрами, що діють на території України, затвердженими на даний вид продукції.

Для підтвердження того, що товар є безпечним, надійним та якісним, учасник у складі пропозиції надає копію паспорту якості або сертифікату якості, або сертифікату відповідності, видану органом з сертифікації, що підтверджують якість та відповідність продукції.

5) До цінипропозиціївключаютьсянаступнівитрати:

- податки і збори, обов’язковіплатежі, щосплачуютьсяабомають бути сплаченізгідно з чиннимзаконодавством;

- витрати на поставку товару до місця поставки (передачі) товару з перевіркою комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень в присутності представників Замовника;

- навантаження, розвантаження;

- іншівитрати, передбаченідля товаруданого виду згідно з чиннимзаконодавством.

До розрахункуцінипропозиції не включаються будь-яківитрати, понесеніучасником у процесіздійсненняпроцедуризакупівлі та витрати, пов’язані з укладанням договору.

6) Гарантійний термін на конструкцію теплообмінника повинен становити не менше 48 місяців, на всі інші елементи твердопаливного котла — не менше 12 місяців.

7) Товар повинен відповідативимогамабз. 4 п.2 частинипершоїрозпорядженняКабінетуМіністрівУкраїни «Про пропозиціїщодозастосуванняперсональнихспеціальнихекономічних та іншихобмежувальнихзаходів» від 11.09.2014 р. №829-р, згідно з яким заборонено здійсненнядержавних закупівель товарів, робіт і послуг у юридичнихосіб - резидентівРосійськоїФедераціїдержавноїформивласності та юридичнихосіб, частка статутного капіталуякихперебуває у власностіРосійськоїФедерації, а також у іншихсуб’єктівгосподарювання, щоздійснюють продаж товарів, робіт і послугпоходженням з РосійськоїФедерації, крімвипадків, коли заміщення таких предметівзакупівлііншиминеможливе, щопідтвердженоМіністерствомекономічногорозвитку і торгівлі.

 

 

Обґрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі, розміру бюджетного призначення

Відповідно до бюджетного запиту за КЕКВ 3110 «Придбання обладнання і предметів довгострокового користування» на 2022 рік.

Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275 та за результатами проведення моніторингу цін шляхом пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозорро», запиту комерційних пропозицій у Постачальників, які здійснюють продаж такого товару тощо.

 

Розмір бюджетного призначення 500000,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень