A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

02 січня 2023 року, для внутрішньо переміщених осіб (жінок), які проживають в Старобогородчанській громаді, проведено майстер-клас, з метою ознайомлення із кулінарно-культурними традиціями відзначення Різдвяних свят на Прикарпатті.

Дата: 04.01.2023 11:42
Кількість переглядів: 993

Фото без опису   Фото без опису

02 січня 2023 року,   для внутрішньо переміщених осіб (жінок), які проживають в Старобогородчанській громаді, проведено майстер-клас, з метою ознайомлення із кулінарно-культурними традиціями відзначення Різдвяних свят на Прикарпатті. Захід проведений в рамках проєкту «Добробут мешканців – традиція Прикарпаття», який впроваджується ГО «Агенція розвитку громад Богородчанського району» в рамках суб-гранту проєкту EU4CSOs Emergency Actions за фінансової підтримки Європейського Союзу, що реалізується БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» для внутрішньо переміщених осіб.
За допомогою кухарів, учасниці майстер-класу навчились готувати традиційні страви Святого вечора. Під час майстерні ними було приготовлено 12 різдвиних страв. Наприкінці майстерні, всі учасниці куштували  приготовлені страви за святковим столом.
Колядки та вінчування, у виконанні мешканців Старобогородчанської громади, наблизити дух очікуваного свята та занурили учасниць майстер-класу у Різдвяну феєрію.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису                              Фото без опису

 Фото без опису                             Фото без опису

Фото без опису                              Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень