A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Початок ІІ семестру в закладах освіти Старобогородчанської громади

Дата: 20.01.2023 19:56
Кількість переглядів: 77

До уваги батьків та учасників освітнього процесу! 

 З 23 січня 2023 року у закладах загальної середньої освіти Старобогородчанської сільської ради розпочинається освітній процес.

Керівникам закладів освіти:

- провести для учасників освітнього процесу обов'язковий інструктаж з БЖ, враховуючи форму навчання, всі види безпеки в умовах воєнного стану і небезпеку захворювання на коронавірус;

- провести обов'язкове практичне заняття з відпрацювання алгориту дій під час сигналу оповіщення "Увага всім! Повітряна тривога!". Заняття облікувати в класних журналах.

Завершився І семестр 2022-2023 н.р. Це був найдовший та найскладніший семестр для усіх учасників освітнього процесу. Без перерви на канікули, організація навчання за різними формами, створення безпечних умов у закладах та облаштування укриттів, систематична відсутність світла та зв’язку, повітряні тривоги — саме в таких умовах працювали школи. Але попри виклики та випробування спільними зусиллями за підтримки Старобогородчанської сільської ради ми зробили все можливе для забезпечення неперервного освітнього процесу.

Щиро вдячні педагогічним працівникам за професіоналізм та витримку. Дякуємо батькам за розуміння та підтримку. За те, що завжди поруч і готові прийти на допомогу. Пишаємося нашими учнями. Їхня наполегливість та прагнення до знань допомагають подолати всі перешкоди.

Для усіх нас це був новий власний досвід роботи. Зроблені висновки, проаналізовані позитивні та негативні результати, які обов’язково будуть враховані у подальшій роботі. Цінуємо думку кожного — це допомагає стати нам кращими.

Бажаємо вдалого навчального семестру дітям та закінчення навчального року з власними маленькими перемогами та однією Українською для всіх нас.

Бережіть себе та своїх близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь