A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Подаруйте сучасну українську книгу бібліотеці

Дата: 14.02.2023 08:46
Кількість переглядів: 64

Фото без опису

14 лютого - Міжнародний день книгодарування. Сільські бібліотеки громади  запрошують жителів громади і просто книголюбів переглянути свої домашні полиці та передати сучасні україномовні книги бібліотеці.

Акція «Подаруй книгу бібліотеці» є постійно діючою, але у визначений день книгоподарунків бібліотеки чекають на активність усіх мешканців громади та земляків, які проживають далеко за межами рідної землі, але завжди цікавляться та підтримують рідний край.

Із настанням епохи інформаційних технологій, паперова книга не втратила своєї актуальності, вона була і залишається джерелом знань, джерелом отримання інформації.

Ми провели актуалізацію наших книжкових фондів, бібліотекарі прагнуть оновити свої книгозбірні, бо настав час для читання. Настав час для роздумів і переосмислення, настав час для детального вивчення своєї історії та героїчного минулого українського незламного, вільнолюбивого народу. Та не всі мають можливість придбати книгу, тож до послуг бажаючих читати, а отже розвиватися – наша книгозбірня. Сьогодні книга дарує нам великий спектр відчуттів! Це спілкування, розвиток, емоції, гордість, загострене почуття патріотизму та політ фантазії. Ми купуємо книги для себе, для наших дітей та онуків. Але діти виростають, наші власні вподобання змінюються – і це чудово! У світі є безліч бібліотек, які завжди раді нашим подарункам.

Книга – це завжди найкращий подарунок, для будь-кого, хто дорогий і кому просто хочеться зробити приємно. Подарувати книгу бібліотеці, другу, однокласникам, членам родини – велика радість. День книго дарування – це нагода, коли кожен може подарувати іншим цілий світ неймовірних пригод, яскравих емоцій, теплих спогадів, силу-силенну тепла, ще й прищепити любов до читання.

Приєднуйтесь до Дня книгодарування та подаруйте сучасну українську книгу бібліотеці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень