A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Внесено зміни до порядку денного чергової сесії сільської ради, 21.03.2023 року

Дата: 17.03.2023 13:11
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Фото без опису

                           СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА                                                              

       ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОН  ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСТЬ

 

                             РОЗПОРЯДЖЕННЯ                                    

від 16.03.2023 р.                              с.Старі Богородчани                                   № 31     

 

Про внесення змін від 09.03.2023 р. № 29                                                                                «Про скликання чергової двадцять першої                                                                              сесії Старобогородчанської сільської ради                                                                                                         восьмого демократичного скликання»

Відповідно до п. 8 ч. 4 ст. 42, ст. 46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, Регламенту сільської ради,

  1. Внести зміни до розпорядження від 09 березня 2023 року № 29 в частині переліку питань винесених на розгляд сесіі, а саме:
    1. Виключити п.5 «Про затвердження Положення про відділ освіти, культури, молоді та спорту у новій редакції».
    2. Винести на розгляд двадцять першої чергової сесії сільської ради:

 

  • «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо   встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Гарасиму Івану Миколайовичу».
  • «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Маріній Лесі Ярославівні».
  • «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дякун Олександрі Василівні».
  • «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах оренди гр. Магасу Василю Васильовичу».
  • «Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 22.12.2022 № 645-19/2022 «Про укладання додаткової угоди на продовження терміну дії договору оренди землі»».
  • «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки кадастровий номер 2620486800:02:001:0003».
  • «Про внесення змін до договору оренди нежитлового приміщення № 30 від 18.03.2020 року».
  • «Про затвердження переліків першого та другого типу об'єктів, що перебувають в комунальній власності для передачі в оренду на аукціоні та без аукціону та надання згоди щодо передачі в оренду комунального майна Старобогородчанської територіальної громади».
  • «Про порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном».

 

           2. Викласти перелік питань винесених на розгляд двадцять першої сесії у новій редакції.

  1. Про внесення змін до бюджету Старобогородчанської територіальної громади на 2023 рік.
  2. Про внесення змін у склад лічильної комісії.
  3. Про внесення змін до кількісного та персонального складу виконавчого комітету.
  4. Про затвердження плану роботи Старобогородчанської сільської ради на 2023 рік.
  5. Про внесення змін до «Комплексної програми соціального захисту населення Старобогородчанської територіальної громади на 2021-2023 рр.».
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр. Дуда Наталії Михайлівні.
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Козорізу Богдану Степановичу.
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Луцик Віталію Ярославовичу.
  9. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Мартинюк Катерині Іванівні.
  10.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Стефанців Варварі Миколаївні.
  11.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Глуханюку Івану Васильовичу.
  12.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Костюк Ганні Олексіївні.
  13.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Гложику Віктору Володимировичу.
  14.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Барабашу Василю Степановичу.
  15.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Дашко Галині Микитівні.
  16.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Романюк Ганні Іванівні.
  17.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Гарасиму Івану Миколайовичу.
  18.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр.Маріній Лесі Ярославівні.
  19.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Дякун Олександрі Василівні.
  20.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  Приймак Марії Михайлівні.
  21.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр.Приймак Марії Михайлівні.
  22.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр.Палагнюку Івану Івановичу.  
  23.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр.Палагнюку Івану Івановичу.
  24.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр.Кострабій Галині Василівні.
  25.  Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту гр.Кострабій Галині Василівні.
  26.   Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту  гр.Танчак Оксані Антонівні.
  27.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється з земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр.Срібняк Парасковії Дмитрівні.
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на умовах оренди гр. Магасу Василю Васильовичу.
  29. Про внесення змін до рішення сесії сільської ради від 22.12.2022 № 645-19/2022 «Про укладання додаткової угоди на продовження терміну дії договору оренди землі».
  30.  Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Максимів Ганні Василівні.
  31.  Про погодження межі земельної ділянки за суміжного землекористувача у технічній документації із землеустрою гр. Полєк Ганні Миколаївні.
  32.  Про погодження межі земельної ділянки за суміжного землекористувача у технічній документації із землеустрою гр. Стефанціву Дмитру Васильовичу.
  33.  Про надання дозволу на розподіл земельної ділянки.
  34.  Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  гр.Пилипіву Михайлу Михайловичу.
  35.  Про укладання попереднього договору оренди земельної ділянки гр. Карояні Віктору Борисовичу.
  36.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з подальшою передачею в оренду (для будівництва базової станції стільникового зв’язку) ПрАТ «Київстар» площею 0,0600 га в с.Гринівка, вул.Б.Яцківа.
  37.  Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки кадастровий номер 2620486800:02:001:0003.
  38.  Про внесення змін до договору оренди нежитлового приміщення № 30 від 18.03.2020 року.
  39.  Про затвердження переліків першого та другого типу об'єктів, що перебувають в комунальній власності для передачі в оренду на аукціоні та без аукціону та надання згоди щодо передачі в оренду комунального майна Старобогородчанської територіальної громади.
  40. Про порядок розподілу орендної плати за користування комунальним майном.
  41.  Різне.

3. Секретарю сільської ради Ірині Момот забезпечити iнформування вcix причетних про мiсце та час проведення пленарного засiдання.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Сільський голова                                 підпис                               Володимир ПЕТРИШИН

                                                                              печатка


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень