A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Проведено круглий стіл з посадовими особами, представниками бізнесу та громадськості Галицької, Більшівецької, Дубовецької громад

Дата: 28.04.2023 14:10
Кількість переглядів: 31

Фото без опису

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області розпочало проведення  циклу зустрічей у форматі «круглих  столів» на базі органів місцевого самоврядування за участі представників бізнесу та громадськості.

Даний проект є складовою заходів реалізації «Регіональної програми захисту прав споживачів на 2023-2024 роки на Прикарпатті», стратегічною метою якої є досягнення максимально ефективного захисту прав споживачів на основі комплексного підходу до питань удосконалення механізмів захисту прав споживачів, підвищення правової грамотності та розвитку споживчої освіти населення в цілому.

Тож 27 квітня 2023 року базі  Візит-центру Галицької міської ради спеціалісти управління захисту прав споживачів та контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в області зустрілися з посадовими особами, представниками бізнесу та громадськості Галицької, Більшівецької, Дубовецької громад.

З присутніми обговорено можливості створення сприятливих умов реалізації прав споживачів та захисту їх інтересів на територіях згаданих громад, особливості реалізації заходів, спрямованих на підвищення правової обізнаності, способи, форми та механізми відстоювання споживчих інтересів, підвищення правової поінформованості населення і суб’єктів господарювання, культури взаємовідносин учасників споживчого ринку.

Дані питання особливо актуальні в умовах підвищення ролі органів місцевого самоврядування в сфері захисту прав споживачів, задля подолання негативних тенденцій на споживчому ринку та соціальної напруги в суспільстві.

Крім того учасники зустрічі обговорили особливості роботи у сфері захисту прав споживачів в умовах дії законодавчих обмежень, що були запроваджені у зв’язку із веденням в країні воєнного стану, зокрема, альтернативні способи вирішення споживчих спорів, форми взаємодії органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та добросовісного бізнесу і громадських організацій споживачів.

Подібні заходи будуть проведені в усіх громадах області.

З графіком їх проведення можна ознайомитись за посиланням https://vetif.gov.ua/%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D1%81%D0%B8,-%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%88%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F/2683-28-04-23_novuna.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень