A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Комунальне Підприємство Старобогородчанської сільської ради інформує про намір зміни чинного тарифу на послуги з вивезення побутових відходів.

Дата: 31.05.2023 09:52
Кількість переглядів: 1197

Фото без опису

Комунальне Підприємство Старобогородчанської сільської ради  забезпечує збирання та вивезення ТПВ спеціально обладнаним для цього транспортним засобом. З метою недопущення утворення стихійних звалищ, охорони навколишнього середовища, дотримання правил протипожежної безпеки та виконання санітарних норм, просимо споживачів укласти договір на вивезення твердих побутових відходів.

У нашій громаді майже кожен мешканець користується послугою з вивезення твердих побутових відходів (ТПВ).  

         Крім того згідно зі ст. 152 Кодексу України  «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою, правил благоустрою населених пунктів» порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

        Тобто, законною підставою до притягнення особи до відповідальності за відсутність договору на вивіз сміття є відсутність договору на вивезення ТПВ, що врегульовано Законами України «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів».

Доводимо до відома споживачів послуг проект договору.

Розрахунок витрат на вивезення та утилізацію ТПВ

Обгрунтування причин зміни тарифу

Тому адміністрація Комунального Підприємства Старобогородчанської сільської ради  попереджає громадян, фізичних осіб-підприємців, юридичних осіб Старобогородчанської ТГ  про необхідність до 1 липня поточного року укласти договір із комунальним підприємством на вивіз сміття. У разі небажання укласти договір до порушників будуть застосовуватись грошові стягнення, передбачені чинним законодавством.

Звертатися за адресою:

77712 Івано-Франківська  обл.,  Івано-Франківський р-н., с. Старі Богородчани вул. Франка  буд.1 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень