A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ЗДО "Джерельце" - 45 років!

Дата: 01.06.2023 13:26
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Радісну подію відзначив сьогодні Старобогородчанський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Джерельце». Рів­но 45 років тому  ма­ленькі дитячі рученята вперше відчинили двері новозбудо­ва­ного дитсадка, а оче­нята почали звикати до дивовиж­ного світу, де оселилося без­турботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін — перші випускники приводять своїх дітей, онуків. За 45 років заклад випустив велику кількість дошкільнят, озбро­єних необхідними знаннями, вмі­н­ням працювати в колективі, ви­хованих і підготовлених до шко­ли.

Ювілей дитячого саду — це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри! Саме з таким настроєм і зустрічав наш дитячий сад свій ювілей і приймав привітання від гостей. Сьогодні у  просторій музичній залі садочка відбулось святкування 45-річчя ЗДО  «Джерельце».

На цьому святі було по родинному затиш­но, цікаво, радісно, просто казково! Свій ювілей працівники та вихованці ЗДО «Джерельце» святкували у широкому колі друзів. Привітати ювілярів завітало чимало гостей, зокрема ветерани дошкільної освіти, хто працював у цьому дитячому садочку з початку його заснування, випускники й вихованці садочку, батьківський колектив. Серед почесних гостей, які постійно допомагають закладу, йдуть на співпрацю, відгукуються на будь які питання та розуміють проблеми дошкілля   голова Старобогородчанської сільської ради — Петришин В.Я., який привітав усіх працівників садочку, діток та їхніх батьків зі святом, побажав усім здоров’я, невичерпної наснаги та енергії, благополуччя, миру й злагоди, працівники органів місцевого самоврядування, отець Любомир та отець Анатолій.

Для присутніх і гостей була представлена концертна програма — справжнє свято за участю вихованців та педагогів, які співали, танцювали, розказували віршики, чим забезпечили чудовий настрій всім присутнім.

З особливою повагою ведучі згадували про тих людей, які пішли на заслужений відпочинок: всі були раді зустріти в ошатній залі ветеранів дошкільної освіти, які пропрацювали в цьому дитячому саду не один рік, почути від них приємні слова і привітання. Скільки малюків пройшли через їх руки, скільки віддали вони тепла і ласки кожній дитині! Поділилася своїми спогадами колишня завідувачка закладу Кобзей Марина Богданівна, яка зауважила, що їй завжди приємно згадувати молоді роки, та привітала всіх із ювілеєм і побажала, аби вогник творчості не згасав у серцях працівників закладу і подальша доля дитячого садка була щасливою, увінчаною новими досягненнями на освітянській ниві.

Дитячий садок — це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень