Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

День захисту дітей.

Дата: 02.06.2023 15:14
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Фото без опису

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою.

Традиційно, 1 червня в Старобогородчанській громаді відбулися цікаві заходи для маленьких мешканців громади  –конкурси та майстер-класи, розважальні програми, вікторини, екскурсії в рамках Дня захисту дітей в бібліотеках та  освітніх закладах .

Цього дня спеціалістом служби у справах дітей Михайлів Н.Р., начальником відділу соціального захисту населення  Петришин В.С.,поліцейським офіцером громади Надрагою С.З. організовано та проведено культурно розважальний захід для дітей-сиріт та дітей, позбавлених  батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Діти побували на пікніку у відпочинковій зоні біля гори Замчище с.Старі Богородчани, взяли участь в спортивних іграх, отримали подарунки та позитивні враження.

Дитинство – найпрекрасніша мить  нашого життя, це пора сподівань та здійснення мрій. Піклування  про підростаюче покоління, його майбутнє – наш головний обов’язок.

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень