A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Bcecвітній день прибирання «World Cleanup Day»

Дата: 12.09.2023 14:32
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

ШАНОВНІ  ЖИТЕЛІ  СТАРОБОГОРОДЧАНСЬКОЇ 

СІЛЬСЬКОЇ  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Поки pociйські окупанти намагаються забрати в нас незалежність, сувереність, нищать нашу спадщину та природу, ми, українці - незламні продовжуємо боронити свою державу, кожен на своєму  фронті. Молодь та громадяни об"єднують зусилля і разом тримають екологічну оборону.

 Всеукраїнський молодіжний рух «Let•s do it Ukraine» - учасник загальносвітового руху «Let's Dо It World», що об"єднує понад 70 мільйонів активістів у 191 країні, які шорічно в третю суботу вересня виходять на Bcecвітній день прибирання «World Cleanup Day» у cвоїй країні.

Всесвітній день прибирання в Україні за 5 років об"єднав 1 082 501 громадян, учасники прибрали Україну від 4647 тонн сміття та 456.5 тонн знайденого відправили на вторинну переробку. У 2022 році до Всесвітнього дня прибирання в Україні долучилися 119 926 учасників у 24 регіонах. Спільними  зусиллями вдалося зібрати 2439 тонн відходів, з яких 70.5 тонн знайденої вторинної сировини здали на переробку.

У 2023 pоці Всесвітній день прибирання пройде з дотриманням обмежень, які діють на період війни. Україна стане частиною  міжнародного руху, прибирання відбудуться у всьому світі, об"єднають мільйони учасників. 3 метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад, екологічної відбудови  та залучення ВПО до суспільно-корисної діяльності.

Період проведення інформаційної кампанії та активностей приурочених Всесвітньому дню прибирання з 16 серпня по 16 вересня 2023 року в різних форматах в залежності від можливостей у воєнних реаліях: цифрове прибирання онлайн; прибирання прибудинкових територій, прибирання територій установ, організацій, закладів освіти, приурочення осіннього місячника благоустрою до Всесвітнього дня прибирання в Україні тощо. Інші формати прибирання допускаються після відпрацювання заходів безпеки i рекомендації локації прибирання органами місцевого самоврядування, ДСНС за наявності поруч сховища на випадок сигналу тривоги, уникаючи масового скупчення учасників.

Звертаємось до Вас iз проханням прийняти участь у Всесвітньому дні прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

Хай небо буде мирним, а Україна чистою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень