A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Звернення АТ «Прикарпаттяобленерго»

Дата: 15.09.2023 08:29
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

       У зв’язку з наближенням похолодання, росія може знову вдатися до ракетних обстрілів критичної інфраструктури. Якщо виникне така ситуація, то в Україні буде можливий дефіцит електроенергії, що спричинить введення графіків погодинного вимкнення. Такі графіки передбачають розподіл споживачів на черги, тож рекомендуємо не зволікати та вчасно проінформувати мешканців своїх громад де можна дізнатися про чергу вимкнень юридичним та побутовим споживачам.

  1. Для юридичних споживачів:

На сайті компанії www. oe.if.ua (головна сторінка – графіки вимкнень) або за посиланням: https://svitlo.oe.if.ua/. Необхідно ввести номер лічильника або адресу розташування.

  1. Для побутових споживачів:
  • На сайті компанії www. oe.if.ua (головна сторінка – графіки вимкнень) або за посиланням: https://svitlo.oe.if.ua/. Необхідно ввести особовий рахунок або адресу розташування.
  • Через чат-бот у Viber (https://chats.viber.com/oeifuabot_) за номером особового рахунку у форматі: 8 цифр пробіл прізвище.

        Якщо графіки погодинних вимкнень почнуть застосовуватися, інформацію про них ви знайдете на сайті АТ «Прикарпаттяобленерго», а також в наших соцмережах «Прикарпаттяобленерго» у Telegram (https://t.me/prykarpattyaoblenergo_official) та Viber (http://surl.li/gpxos_).

       Нагадуємо, що з 1 жовтня на Прикарпатті будуть діяти 6 черг графіків погодинного вимкнення замість 4-х, як це було раніше. Проте це не означає, що графіки будуть обов’язково застосовуватися. Якщо все ж виникне необхідність, і НЕК «Укренерго» дасть відповідну вказівку, то енергетики повідомлять про застосування графіків заздалегідь.

 

       Не ведіться на фейкові повідомлення. Беріть інформацію тільки з офіційних джерел.

       Якщо виникають запитання – адресуйте їх диспетчерам кол-центру –      0 800 50 40 20

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень