Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Вітаємо з Всеукраїнським днем дошкілля!

Дата: 24.09.2023 11:18
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

Щиро вітаємо усіх працівників закладів дошкільної освіти Старобогородчанської сільської  ради з професійним святом!

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ вимагає самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання,  від його успішного вирішення залежить  майбутнє України. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому життті.

Друзі, наші дорослі дошкільнята, нехай наповнюються ваші душі щедрістю сердець маленьких вихованців, теплом їхніх дитячих долоньок, щирістю посмішок і вдячним сяйвом очей. Бажаємо Вам мирного неба, натхнення і нових здобутків. Нехай доля дарує здорове і щасливе сьогодення і майбуття. 

Висловлюємо Вам  подяку, шановні працівники дошкільних закладів освіти за Вашу працю та покликання! Зичимо невичерпної енергії, успіхів та професійних досягнень. Нехай життя Ваше буде  наповнене щастям, добробутом та натхненням,  в оселі  панують світло і злагода,  в серці - добро і мудрість, а в житті – достаток, доля буде щедро наповнена теплом та любов’ю. Нехай здійсняться всі мрії та сподівання під мирним небом України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень