Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ПОРЯДОК реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах :

Дата: 26.09.2023 10:41
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

ПОРЯДОК
реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Міністерства соціальної політики, окремих соціальних послуг деяким категоріям осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах : постанова КМУ від 21.03.2023 р. №248 .

 Цей Порядок визначає механізм реалізації експериментального проекту з надання в закладах охорони здоров’я, які належать до сфери управління Мінсоцполітики, окремих соціальних послуг особам похилого віку, особам з інвалідністю з числа внутрішньо переміщених осіб, які перебувають у складних життєвих обставинах (далі - експериментальний проект), який фінансується в межах коштів, передбачених у державному бюджеті за бюджетною програмою 2501530 “Соціальний захист громадян, які потрапили у складні життєві обставини” (далі - бюджетні кошти).

 Учасниками експериментального проекту є Спеціалізований Трускавецький санаторій “Батьківщина” та Спеціалізований Миргородський санаторій “Слава”, які належать до сфери управління Мінсоцполітики.

Учасниками експериментального проекту буде надано такі соціальні послуги:

-надання притулку (тривалість надання послуги одній особі - не більш як шість місяців);

-підтримане проживання;

-догляд стаціонарний (не більш як 50 особам).

Крім того, може надаватися соціальна послуга соціальної адаптації.

Умовою надання соціальних послуг є наявність довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Для отримання соціальних послуг особа, яка їх потребує (далі - особа), подає структурному підрозділу з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчому органу міських, районних у містах (у разі їх утворення), селищних, сільських рад (далі - орган соціального захисту населення) за своїм задекларованим/зареєстрованим місцем проживання (перебування)/за місцем свого звернення незалежно від її задекларованого/зареєстрованого місця проживання (перебування) заяву про надання соціальних послуг.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень