A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Про початок роботи Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки

Дата: 10.10.2023 14:34
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Івано-Франківське районне управління ГУ ДСНС України в Івано- Франківській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 р. № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» (далі – Постанова № 690) затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки та внесено зміни до порядку ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 р. № 1030 «Деякі питання ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки».

Постановою № 690 визначено, що функціонування Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки починається не пізніше ніж через три місяці з дня набрання чинності цією постановою.

Відповідно до пункту 21 Порядку, оператор протягом 60 календарних днів повторно проводить ідентифікацію відповідно до вимог цього Порядку також і у разі внесення змін до чинних або прийняття нових нормативно- правових актів у сфері діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки, у разі, коли це стосується порядку проведення ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки або впливає на її результати.

Враховуючи вищевикладене повідомляємо, що починаючи з 07 жовтня 2023 року ідентифікація об’єктів підвищеної небезпеки буде проводитися виключно через Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки. 07.10.2023 року посилання на даний Реєстр буде розміщено на сайті Головного управління ДСНС України в Івано-Франківській області https://if.dsns.gov.ua/uk у розділі: «Бізнесу» → «Пожежна та техногенна безпека».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень