A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Дорогі волонтери Старобогородчанської сільської ради!

Дата: 05.12.2023 14:52
Кількість переглядів: 107

Фото без опису

Сьогодні гарний привід для суспільства та для тих, заради кого ви примножуєте в світі добро та світло, вклонитися за вашу безкорисливість, жертовність та самовіддачу. Адже Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання; свято кожного, хто безкорисливо простягає руку допомоги ближньому. Це – свято кожного, хто піклуючись про щастя іншого, знаходить своє власне.

Волонтери нашої громади займаються діяльністю на користь суспільства, охоплюють своєю діяльністю різні сфери життя, мають активну життєву позицію, зацікавлені у допомозі іншим та бажають змінити все на краще.

Під час війни волонтерство набуло особливого значення. Сьогодні це окремий важливий фронт, який тримають на собі люди різного віку і абсолютно різних професій. Чимало мешканців Старобогороджчанської громади з початку повномасштабного вторгнення об’єдналися у потужний волонтерський рух. Кожен робить свою справу і свій внесок у нашу спільну Перемогу. Це люди доброї волі, які першими приходять на допомогу у потребі, підтримують, підставляють своє плече.

З професійним святом Вас!

Завдяки вам і вашим зусиллям, цей світ стає добрішим, безпечнішим, щасливішим. Щастя вам, процвітання, життєвої енергії, нових важливих досягнень. Лише разом, лише до Перемоги!

З Днем волонтера!

З повагою сільський  голова                                                                                                   Володимир ПЕТРИШИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень