A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

14 грудня - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 14.12.2023 11:04
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Шановні учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Саме завдячуючи Вашій самовідданій праці у зоні зараження, нині ми народжуємо дітей, працюємо, переживаємо радість і біль – маємо усе те, що зветься одним словом: «життя»!

У День вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС низько схиляємо голови перед тими, хто віддав життя, зупиняючи «ядерний смерч» та висловлюємо слова щирої подяки усім ліквідаторам за героїзм, самовідданість та мужність.

Низький уклін Вам за вашу мужність і подвиг. Нехай Господь пошле Вам міцного здоров’я, благополуччя і достатку у родинах. Мирного неба над головою та довгих і щасливих років життя.Фото без опису

Своїх героїв треба знати, шанувати і пам’ятати. Час може лікувати від усього, але не від пам’яті. Пам’ять … Саме вона є рушієм еволюційного поступу в майбутнє й оберегом найвищих загально людських цінностей. І якщо народ пам’ятає уроки своєї історії, він вартий того, щоб дивитись у майбутнє. Схиляємо голови перед тими, хто не дожив до цього дня, чиє життя та здоров’я забрав невидимий ворог – смертоносне радіоактивне випромінювання. Обов’язок кожного з нас – пам’ятати про тих, до кого у сім’ю прийшла чорнобильська біда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень