A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Розпорядження Івано-Франківської ОДА "Про утворення виїзної робочої групи з організації надання допомоги членам сімей загиблих ветеранів війни"

Дата: 29.01.2024 09:15
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ОДА

Управління з питань ветеранської політики, від 16 січня 2024 р. № 19

Про утворення виїзної робочої групи з організації надання допомоги членам сімей загиблих ветеранів війни


Про утворення виїзної робочої 

групи з організації надання допомоги

членам сімей загиблих ветеранів війни

Відповідно до пункту 9 частини першої статті 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частини першої статті 15 Закону України «Про правовий режим воєнного стану», указів Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», від 24.02.2022 № 68/2022 «Про утворення військових адміністрацій» та від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», затвердженого Законом України від 24.02.2022 № 2102-ХІ (зі змінами):

1. Утворити виїзну робочу групу з організації надання допомоги членам сімей загиблих ветеранів війни та затвердити її посадовий склад згідно з додатком.

2. Затвердити Положення про виїзну робочу групу з організації надання допомоги членам сімей загиблих ветеранів війни (далі – виїзна робоча група), що додається.

3. Виїзній робочій групі здійснювати виїзди згідно із затвердженими графіками.

4. Головам районних державних адміністрацій – начальникам районних військових адміністрацій забезпечити інформування населення про роботу виїзної робочої групи та створити належні умови для її діяльності.

5. Рекомендувати органам місцевого самоврядування забезпечити виконання завдань, визначених пунктом 4 цього розпорядження.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – управління з питань ветеранської політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації (Р. Примич).

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Л. Сірко.

Голова обласної державної 

адміністрації – начальник 

обласної військової адміністрації                     Світлана ОНИЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень