Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Колегія Департаменту освіти і науки Івано-Франківської обласної адміністрації

Дата: 02.02.2024 16:59
Кількість переглядів: 43

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Світлана Онищук взяла участь у засіданні профільної колегії з питань освіти. Під час засідання підсумували роботу галузі за минулий рік та окреслили плани на поточний рік. Зазначалося, що торік 16 млн грн. з обласного бюджету спрямовано на оновлення матеріально-технічної бази навчальних закладів.

Зокрема придбано:

• 36 інтерактивних мультимедійних лазерних тирів та 2 симулятори бойових дій,

• 14 комплектів обладнання для класів «Захист України»,

• 15 комплектів обладнання для класів інформатики,

• комплект приладів для харчоблоку.

За кошти освітньої субвенції з державного бюджету, а саме 63 млн. грн., на умовах співфінансування з місцевих бюджетів закуплено 21 шкільний автобус, в тому числі 4 спеціальні «школярики» для підвезення дітей з особливими освітніми потребами.

На забезпечення закладів освіти укриттями спрямовано 57 млн. грн. Також планується закупити мультимедійну, комп’ютерну техніку та меблі для класів НУШ, обладнати класи «Захист України».

«У полі зору - реформування шкільного харчування, зокрема, модернізація харчоблоків. Наші діти особливо у час війни мають харчуватись якісно, це – запорука їхнього здоров’я», - зазначила очільниця Прикарпаття.

Під час колегії Світлана Онищук привітала талановитих дітей, переможців всеукраїнських конкурсів творчості Освітнього центру Верховної Ради України та науково-технічних проєктів Іnventor UA МОН України і МАНУ. Також за сумлінну працю було відзначено прикарпатських педагогів.

Світлана Онищук: Спільними зусиллями підсилюємо наше військо

Сьогодні для потреб 78-го батальйону 102 окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина та Об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» передали автівки та дрони.

Так, на передову відправляться два позашляховики, три дрони, медичні аптечки, повербанки.

Загальна вартість допомоги – майже 720 тис. грн.

Все це придбали за ініціативи департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА. Долучилась також освітянська спільнота Прикарпаття, зокрема, працівники обласного інституту післядипломної педагогічної освіти,  працівники відділів освіти області,  освітніх закладів краю, професійно-технічної і фахової передвищої освіти, волонтерські організації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень