A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ЗАСІДАННЯ ДЕРЖАВНОЇ НАДЗВИЧАЙНОЇ ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ      

Дата: 15.02.2024 08:26
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

ЗАСІДАННЯ ДЕРЖАВНОЇ НАДЗВИЧАЙНОЇ

ПРОТИЕПІЗООТИЧНОЇ КОМІСІЇ      

        12 лютого 2024 року спеціалістами Богородчанського відділу Івано – Франківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та спеціалістами Богородчанського відділу Івано –Франківської ОДЛВМ,  представниками органів місцевого самоврядування Старобогородчанської ТГ,  лісового господарства та національної поліції  було проведено засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Старобогородчанській сільській раді.

      Під час засідання присутні обговорили:  

  1. Проведення кампанії з пероральної імунізації диких м′ясоїдних тварин проти сказу на території громади у 2024 році.
  2. Посилення заходів біологічної безпеки суб'єктами господарювання, діяльність яких пов'язана з вирощуванням, утриманням, реалізацією живої птиці на предмет дотримання вимог біологічної безпеки з метою  недопущення занесення та поширення збудника грипу птиці на територію громади. 
  3. Організація та проведення заходів по профілактиці інфекційних хвороб тварин та птиці на території громади відповідно до Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних та паразитарних хвороб тварин на 2024 рік.
  4. Звіт Богородчанського відділу Івано-Франківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області про виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин на території Старобогородчанської громади у 2023 рік.

 

      За підсумками роботи комісії було прийнято рішення про створення робочої групи, яка буде реалізовувати та контролювати протиепізоотичні заходи на території громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень