A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Про проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації с.Старі Богородчани Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Дата: 18.03.2024 10:20
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Про проведення містобудівного моніторингу містобудівної документації с.Старі Богородчани

Івано-Франківського району Івано-Франківської області

Відповідно до статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення містобудівного моніторингу, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-кому-нального господарства України від 01 вересня 2011 року №170 (у редакції наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 14 грудня 2021 року №333)», відділ архітектури, земельних відносин та ЖКГ виконавчого органу Старобогородчанської сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області інформує про початок формування аналітичного звіту для проведення містобудівного моніторингу з метою обґрунтування необхідності внесення змін до Генерального плану з планувальними обмеженнями (зміна №1) та Схеми зонування території с.Старі Богородчани Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

З метою вивчення громадської думки пропонуємо подавати пропозиції щодо необхідності здійснення моніторингу об’єктів містобудування та розвитку с.Старі Богородчани. 

       Пропозиції громадськості приймаються з 20.03.2024 р. до 03.04.2024 р.
         Пропозиції можуть подаватися до Старобогородчанської сільської ради в письмовій формі (вул. І.Франка, 1, с. Старі Богородчани, 77712 (відділ архітек-тури, земельних відносин та ЖКГ)) або в електронному вигляді на електронну адресу: 
sr.staribogorodchany@gmail.com (з приміткою в темі листа «містобудів-ний моніторинг») фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (з особистим підписом у разі письмового звернення).
          Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи.

         Анонімні пропозиції не розглядаються.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень