Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Будні Гринівського і Лесівського старостинських округів...

Дата: 26.04.2024 11:31
Кількість переглядів: 45

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

За більше, як два місяці, після виходу останньої рубрики старостинських округів, в селах Гринівка і Лесівка пророблено чимало роботи. Крім робіт по благоустрою, мешканці сіл Гринівка і Лесівка продовжували в'язати
маскувальні сітки і всіляко (домашніми випічками, готовими маскувальними сітками і фінансово) допомагали людям доброї волі з Старобогородчанської громади, які неодноразово виїжджали до наших захисників із допомогою. Приємно, що уже дві п'ятниці підряд допомагають в'язати сітку й учні з Гринівської гімназії.
Щодо робіт, які проводилися на старостинських округах:
В Лесівці
- обсапано зелені насадження на території водойми.
- вирівняна поверхня узбіччя вздовж бетонки, що на Парищах.
- розвезена частина залишкової солі з узбіччя центральної дороги, в місця вздовж
центральної дороги, де вона більш потрібна.
- проводилися роботи по благоустрою спортивного майданчика...
В Гринівці
- 6 квітня відбулася загальна сільська толока на території кладовища. Потрібно було уже завершити роботи по благоустрою і остаточно впорядкувати територію кладовища до Великодніх свят. З цілого села прийшло всього тільки 12 людей, працювали важко, але роботу зробили. Крім того, було вивезено, з території кладовища, все сміття.
- в березні проводилися роботи по встановленню ринви на даху каплички, яка знаходиться на території кладовища. Ринва і все інше, що було необхідне закупити для встановлення ринви, придбано за кошти, які мешканці Гринівки здають на благоустрій кладовища.
- завезений також білий пісок на бруківку, встановлену навколо каплички, що на кладовищі.
- проведена заміна замка у дверях громадської вбиральні в центрі Гринівки.
- встановлено дах на громадській вбиральні, що на території водойми. Покрівельної бляхи на дах не вистачило, два листи було докуплено за кошти мешканців громади.
Дощок також не вистачило, а тому доносилося з дому дошки, щоб завершити роботу.
- на автобусній зупинці, біля Федорів М. М., урну для сміття прилаштовано до самої зупинки. Полагоджено пошкоджену зупинку... Надіюся, що з часом випливе на поверхню інформація, хто пошкодив зупинку.
- змонтовано шість відпочинкових лавок, які з часом будуть встановлені на території водойми, але ще є потреба в металевій полосі. Коли роботи по встановленню лавок будуть завершені, повідомимо, хто з мешканців Гринівки долучився до цієї доброї справи, а саме фінансового внеску в придбанні бокових обочин для відпочинковий лавок.
Крім того, в двох населених пунктах оновлено інформацію на десяти інформаційних дошках автобусних зупинок. На передодні вивозу сміття, вивезено сміття з території кладовищ, з усіх сміттєвих урн вздовж сіл зібрано сміття.
- завдяки дбайливим людям, наші лебеді, на водоймах Гринівки і Лесівки, не голодні.
Дякуємо Глуханюк Івану, Прімачовій Ірині, Луканюк Марії та ін. за зерно для лебедів. 24 березня відбулися відкриті зустрічі старости з мешканцями старостинських округів Гринівки і Лесівки. Порядок денний зустрічі - звіт про проведену роботу за 2023 рік. При зустрічі, крім звіту за минулий рік було обговорено багато питань, що стосуються життя старостинських округів. На відкритій зустрічі були присутні депутати виборчого округу та в.о. головного лікаря Старобогородчанської лікарської амбулаторії Політковська Оксана Василівна, яка розказала присутнім про стан медичного обслуговування населення в громаді та про необхідність заключення договорів з лікарями Старобогородчанської лікарської амбулаторії.
Для мешканців Гринівки і Лесівки волонтерами з "Час добра і милосердя"; було завезено вживаний одяг, одноразові пеленки, памперси, дитяче харчування та ін.
Вуличне освітлення було доповнене 10-ма фонарями, які придбав для села Трінчук Іван.
Також, за сприяння Трінчука Івана була поміняна світлодіодна стрічка на в'їзному знаку, що при в'їзді в Гринівку.
Хочу подякувати всім людям за вашу жертовність, за вашу працьовитість на благо своїх сіл, за вашу підтримку ЗСУ.

Дякуємо нашим захисникам за те, що бережуть нас, що дають можливість працювати, а ми в свою чергу допомагаймо їм у відповідь - чим можемо! Все буде Україна!

Староста                                                                                                                                               Ніна Хмелівська


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень