Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Будні старостинських округів Гринівки і Лесівки...

Дата: 03.05.2024 16:35
Кількість переглядів: 81

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Два тижні до Великодніх свят видалися напруженими в роботі на старостинських округах. Адже свята приближаються, а роботи, ой як ще багато не зроблено було. Але ми впоралися...

Головне, що нам вдалося на минулому тижні - це максимально докластися, як фінансово так і іншою допомогою, до людей доброї волі із Старобогородчанської громади, які вирушили до наших захисників з Великодніми гостинцями. Минулої п'ятниці нам вдалося ще зв'язати велику маскувальну сітку, люди приносили яйця, сир, домашні випічки, передавали кошти. До мешканців Гринівки і Лесівки долучилися і мешканці с. Нивочин. Всім щиро дякуємо за вашу жертовність! Особливо хочу подякувати Maria Nadraga за постійну допомогу, як захисникам так і людям з особливими потребами.

Щодо робіт, то хочу сказати, що люди працювали наполегливо, щоб отримати бажаний результат в роботі на території двох сіл. Було проведено сім сільських толок:

- прополені і просапані троянди в центрі Лесівки.

- впорядковано територію біля в'їзного знаку в с. Гринівка.

- наведений порядок в центрі села Гринівки: прополено і обрізані кущі троянд, територія біля каплички та біля кабінету старости. Висаджено 17 зелених насаджень, які виділив для озеленення центру села Юра СЕНИЧ.

- два дні косили територію водойми. Чомусь цей раз косити водойму видалося важко, бо бракувало людей. Хотілося б, щоб до косіння трави на водоймі долучалося більше людей, бо територія водойми стає своєрідною візитівкою громади і, відповідно, має в першу чергу захоплювати своєю чистотою.

- 30 квітня відбулася толока на сільському кладовищі в Гринівці. Цьогоріч ми зробили вийняток... Так, як цього року Великдень пізно і трава підросла, ми вирішили до свят все таки обкосити кладовище.

- в вівторок відбулася толока на території водойми по обсапуванню зелених насаджень. Згодом зелені насадження потрібно буде підживити і надіятися на швидкий ріст рослин.

Крім толок, в Гринівці пофарбовані сміттєві урни та поновлений напис на урнах вздовж центральної дороги села, обкошені сміттєві урни.

Закуплена металева полоса, яка використана на відпочинкові лавки. Встановлено шість відпочинкових лавок на території водойми завдяки людям, які пожертвували кошти для виготовлення лавок.

Висаджені зелені насадження в кількості 12 штук біля лавок, які нам поспонсорував для старостинського округу Yuriy Senych.

Придбано 40 кущів пеларгонії, які виставлені в центрі села Гринівка та на восьми автобусних зупинках старостинських округів. Дякую Володимир Луканюк за доставку квітів у Гринівку.

Обкошено більшість території села вздовж центральної дороги.

В Лесівці завершені роботи по благоустрою спортивного майданчика, обкошено територію в'їзного знаку, прополено зелені насадження, обкошено автобусні зупинки, ділянки вздовж центральної дороги села, територію водойми.

Безмежно дякую всім, хто доклав зусиль бути потрібними, як у праці на благо громади, так і в допомозі нашим захисникам. Все буде Україна!

 

Староста Ніна                                            Ніна Хмелівська

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень