Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

23 травня - День Героїв!

Дата: 23.05.2024 08:34
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

                                                                       Шановні старобогородчанці!
Щорічно 23 травня – відзначається День Героїв.
Це день величі духу українських воїнів-борців за волю України, в який ми вшановуємо тих, хто з давніх-давен і до сьогодні поклав і покладає своє життя на вівтар української Незалежності – всіх українських воїнів-лицарів, які боролися за нашу країну в різні епохи: воїнів Київської Русі, козаків часів Гетьманщини, повстанців, Українських Січових Стрільців, армій УНР та УПА. А також героїв сьогодення – воїнів АТО та російсько-української війни, які нині стоять на захисті нашої Батьківщини.
Наші серця повні гордості за славетні покоління наших предків та сучасників, які без вагань віддали свої життя за Батьківщину. Ми возвеличуємо і славимо звитягу та мужність наших Сил оборони, які стали символом незборимості Української Нації і нині продовжують жорстоку боротьбу за цілісність і соборність нашої держави. Їх героїчний подвиг є прикладом самовідданості, патріотизму та любові до України.
Хай славляться імена Героїв, які тримали і які тримають Щит Батьківщини. Героїв, які поклали життя за нашу свободу. Героїв, які сьогодні захищають Україну. Героїв, які ведуть нас до Перемоги.
Хай панують мир і злагода на нашій рідній землі, освяченій їхньою кров’ю, хай благословить Господь кожну українську родину добром, благополуччям і процвітанням. Нехай кануть в минуле всі жахіття війни і прийде жадана Перемога.
Слава Україні! Слава її Героям!

З повагою
сільський голова                                                                                                                           Володимир ПЕТРИШИН
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень