Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

28 червня – День Конституції України

Дата: 28.06.2024 08:40
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Шановні мешканці Старобогородчанської громади!

Прийміть щирі вітання з Днем Конституції України!

Це надзвичайно важливий день для кожного українця. 28 років тому було прийнято головний нормативно-правововий акт держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян – Конституцію України.

Проголошення Конституції стало важливим етапом українського державотворення, до якого українці йшли довгим кривавим шляхом.

На жаль, і сьогодні ми продовжуємо протистояти спробам ворога стерти нас із лиця землі як народ і як націю. Наші мужні воїни ціною надлюдських зусиль стоять за нашу землю, нашу свободу і незалежність, за права, записані у Конституції.

І кожен з нас на своєму місці робить все можливе і неможливе для захисту держави і її  Основного закону –  головного оберегу державності й демократії, гаранту соборності України, в якому утверджені головні цінності – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.

Нині час відкинути розбрат і об’єднатися у спільній меті здолати ворога. Ми проходимо через важкі випробування та продовжуємо стояти пліч-о-пліч у боротьбі за цивілізаційний вибір України, за розбудову демократичного громадянського суспільства, утвердження й захист нашої ідентичності – Конституції, мови, синьо-жовтого прапора і тризуба, наших кордонів.

Зичимо кожному хай буде міцним здоров’я, твердим дух та непохитною віра у власні сили й свою державу.

З Днем Конституції України!

Віримо ЗСУ та наближаємо Перемогу!

Все буде Україна!

З повагою сільський голова                                                                                                Володимир ПЕТРИШИН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь