A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відзначення 575 річниці с.Старі Богородчани

Дата: 20.07.2016 20:11
Кількість переглядів: 979

17 липня 2016 року жителі та гості с. Старі Богородчани  відзначили день села 575 річницю з дня народження населеного пункту.

Святкування розпочались о  10 00 на місцевому стадіоні з  міні футболу між командами Старобогородчанської об’єднаної  територіальної громади. Першість взяла команда с. Старі Богородчани «PAWERNET», друге місце команда «Сокіл» с.Нивочин, третє команда «Ветерани» с. Старі Богородчани.

О 14 00 годині були проведені спортивні змагання. В яких брали участь дорослі і діти ( жанглювання м’ячами, піднімання гирі, і.т.д.). Переможців було нагороджено призами.

О 16 00 годині розпочались урочисті заходи.

Офіційну частину святкувань відкрив вітальним словом сільський голова Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Я. М. Здерка,  депутати Івано-Франківської обласної ради О.Федишин та М.Рудик, яка передала слова вітання від народного депутата Ю. Дерев’янка, священники с. Старі Богородчани  о. Любомир та о.Анатолій привітали всіх жителів та гостей свята з цією річницею, а хор  церковний «Різдва Пресвятої Богородиці» регент І.Козоріз подарували для всіх молитву «Моліться люди всі до Бога», та «Боже великий, єдиний».

Музичне вітання для воїнів АТО подарували гості свята В.Канюк та П.Яремчук.

Після офіційного відкриття розпочалася розважальна програма. Ведучою свята була В.Барабаш.

Пісенні вітання лунали від Т.Пилипів, гурту «Черемош», В.Пилипів, Д.Проць, колективу з с.Лесівки Анни Стефанів, Т.Бариляк, І. Глеб, Л.Єгоняна та Б.Максиміва з Росільни.

Значно урізноманітнили і прикрасили програму свята танцювальний колектив В.Барабаш з прекрасним вальсом і запальним танцем «Ча-ча-ча».

Гурт «Люсі Феєр» з Івано-Франківська подарували чудову музику.

Продовжила святкування лотерея, яку з гумором провели І.Савчин, Б.Козоріз, А.Григоровський.  За щасливими квитками можна було виграти все, що завгодно: від прального порошку і шампуню до дитячих іграшок і посуду, тобто чимало корисного у побуті. Ексклюзивним виграшом цього року стали гарбузи голови Старобогородчанської громади Я. Здерки, і  супер-призи – тачка та «важковаговик»-поросятко.

 Та на цьому свято не закінчилося: бажаючі смакували українським борщем, та іншими стравами від старостів с.Нивочин, с.Гринівки, с.Лесівки, с.Скобичівки та підприємців, які працюють на території громади. Малеча ж розважалася на атракціонах, пригощалася солодкою ватою і морозивом.

На завершення свята була запалена велика ватра, яка наповнювала людські душі теплом і вірою у краще майбутнє.

Дискотека під відкритим небом довершили насичену програму свята села, яке надовго запам’ятається його жителям.

Свято відбулось за підтримки місцевих підприємців та коштів з місцевого бюджету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень