A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відзначення ДНЯ СЕЛА с.Лесівка та відкриття дитячого спортивного майданчика

Дата: 30.08.2016 20:30
Кількість переглядів: 1189

Дитинство … Кажуть, що це сама щаслива пора нашого життя.Тому маленькі хлопчики та дівчатка повинні зростати в атмосфері безмежної любові та турботи.

Наші діти – майбутнє нашої країни, тому громада  робить все можливе для змістовного відпочинку та розвитку маленьких мешканців нашої громади.

28 серпня 2016 року жителі та гості с. Лесівка  відзначали ДЕНЬ СЕЛА та відкриття дитячого спортивного майданчика, яке стало можливим завдяки участі і перемозі проекту на будівництво майданчика в VI-ому обласному конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування. Ініціатором подання проекту на конкурс був уродженець села Лесівка В. Каратніцький.

Святкування розпочалось о  16 00 годині з освячення нового дитячого спортивного майданчика. Місцевий священник о.Віктор Буянов освятив та привітав всіх із святом, адже  щасливе життя дитини багато в чому залежить від того, де вона живе та проводить свій вільний час.

Офіційну частину святкувань відкрив вітальним словом сільський голова Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Я. М. Здерка . На святі був присутній  депутат обласної ради 6-го демократичного скликання Т.Д. Парфан, керівник секретаріату Богородчанської ради Ю.Іванишин, начальник служби у  справах дітей Богородчанської райдержадміністрації В.В. Римарук, депутати Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади та староста с. Лесівка Г. Сем'янів, які привітали всіх мешаканців села з цією подією.

Почесними грамотами за великий вклад у розбудову села Лесівка були нагороджені М.Каратніцький, Д.Тимішак, М.Стефанів.

Після офіційного відкриття розпочалася розважальна програма. Ведучими свята були Іванна та Василь Стефанів.

Пісенні вітання лунали від заслуженого артиста України Я.Крайника, композитора Б. Грицака, фольклорного колективу с. Гринівка, родинного колективу с.Лесівка Стефанівих, В. Пилипів, гурту «Троїсті музики», хору с.Лесівка.

Розважав гостей свята  гуморист із с.Горохолино  Т. Ровенко, а «Вечорниці» під керівництвом завідуючої клубом с.Лесівки  М.Стефанів подарували присутнім багато позитивних емоцій.

Також були проведені спортивні змагання та конкурси ведучим яких був Р.Стефанів. Переможці були нагороджені цінними призами.

На заході також був  відзначений найстарший житель села, наймолодший житель села та багатодітна родина - призами, а учаснику АТО Семяніву Руслану була виділена премія.

 Та на цьому свято не закінчилося: бажаючі смакували український  бануш із шкварками та грибами. Слова вдячності лунали від батьків та бабусь села Лесівка, а палаючі очі діточок говорили самі за себе.

Танці під відкритим небом під веселу та запальну музику гурту «Черемош» довершили насичену програму свята, яке надовго запам’ятається його жителям.

У дитячого майданчика важлива соціальна функція – знайомити, дружити та розважати дітей дошкільного віку, тому прохання до дорослих – доглядайте за ним та підтримуйте порядок і чистоту.

Староста с. Лесівка Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади Г.Сем'янів висловлює щиру вдячність за матеріальну підтримку у  проведенні свята М.Каратніцькому, І.Лешко та Б. Білоус.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь