A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Участь голови Старобогородчанської ОТГ Ярослава Здерки у семінар-форумі "Децентралізація на Прикарпатті" у.м.Коломия

Дата: 22.04.2017 22:03
Кількість переглядів: 1043

Фото без опису

20 квітня 2017 року у м. Коломия відбувся семінар-форум «Децентралізація на Прикарпатті: роль місцевого самоврядування в процесі добровільного об’єднання територіальних громад» .

Участь в заході взяли заступник голови облдержадміністрації Валерій Крецул, директор ІФ ЦРМС Руслан Панасюк, представники перших територіальних громад на Прикарпатті:сільський голова Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади  Ярослав Здерка, голова Печеніжинської об’єднаної територіальної громади  Ігор Довірак , перший заступник голови сільської ради Верхнянської ОТГ Іван Кавчак , жителі з Надвірнянського, Верховинського, Коломийського,Городенківського, Снятинського, Косівського районів, а також міст Коломия та Яремче.

Семінар-форум – це не лише заслуховування лекції про плюси та необхідність децентралізації, а, фактично, тренінги для усіх, хто з острахом дивиться на реформу.

Було презентовано успішну діяльність перших трьох об’єднаних територіальних громад в Івано-Франківській області за результатами 2016 року.

Семінар-форум відбувся за ініціативи ІФ Центру розвитку місцевого самоврядування та у рамках програми «U-Lead з Європою»

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень