A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Представники Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади взяли участь у тренінгу-семінарі «Організаційні аспекти діяльності ОТГ та їх нормативне забезпечення»

Дата: 27.06.2017 22:04
Кількість переглядів: 986

27 червня в приміщенні Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування відбувся тренінг-семінар «Організаційні аспекти діяльності ОТГ та їх нормативне забезпечення», участь в якому взяли представники Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади: заступник сільського голови Юрій Іванишин, секретар сільської ради Ірина Долотко, начальник відділу кадрового та правового забезпечення сільської ради Оксана Олійник.
Директор ІФ ЦРМС Руслан Панасюк відзначив важливість проведення заходу та наголосив, що на семінарі було розглянуто цілий комплекс питань, які, зокрема, стосувались організаційної роботи в ОТГ, кадрової політики тощо. Учасникам тренінгу також було надано рекомендації із застосування набутих знань в практичній діяльності.
Віра Козіна, адвокат, ключовий експерт Програми U-LEAD з правових питань, зосереджувала увагу присутніх на нормотворчій діяльності органів місцевого самоврядування, а також на особливостях антикорупційного законодавства. Наголошувала вона й на окремих питаннях управління майном комунальної власності в ОТГ
Експерт Програми U-LEAD з правових питань Леся Федченко акцентувала увагу на дотриманні законодавства про працю та вирішенні кадрових питань в об’єднаних територіальних громадах.
Своєю чергою, юрисконсульт Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування Михайло Івашків розповів присутнім про окремі аспекти процедури встановлення місцевих податків та зборів. Після того, експерт презентував порядок здійснення регуляторної діяльності в ОТГ на прикладі прийняття рішень про ставки місцевих податків і зборів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень