A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Cемінар-тренінг «Формування бюджету ОТГ та бюджет участі»

Дата: 10.08.2017 22:07
Кількість переглядів: 1221

Фото без опису14 серпня о 10-00 в приміщенні Старобогородчанської ЗОШ відбудеться семінар-тренінг «Формування бюджету в ОТГ та Бюджет участі».

В ході семінару-тренінгу учасникам буде висвітлено питання: Що таке бюджет? Основи міжбюджетних відносин; Принципи формування бюджетів ОТГ після бюджетної децентралізації; Як можна впливати на формування дохідної та видаткової  частини бюджетів?; Що таке бюджет участі (партисипаторний бюджет)? Як реалізувати свою ідею?; Як зробити, щоб механізм запрацював?

Розглядатимуться також питання ініціювання, впровадження, реалізації та громадського контролю за функціонуванням механізму бюджету участі.

Семінар-тренінг розрахований для жителів об’єднаної територіальної громади, членів громадських організацій, активних груп громади, депутатів місцевої ради та керівників ОТГ.

Семінар організовує Громадський центр «Ділові ініціативи» спільно з ГО “Центр Політичних Студій” в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» в Івано-Франківській області, що реалізується програмою DOBRE Global Communities та фінансується USAID.

Програма семінару-тренінгу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень