Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги мешканців Старобогородчанської ОТГ

                       10 березня 2017 року було укладено меморандум про співпрацю Старобогородчанської сільскої ради ОТГ із Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ», в особі директора отця Володимира Чорнія.            У межах укладеного меморандуму, сторони беруть на себе зобов’язання для виконання спільної благодійної діяльності та надання соціальних послуг для осіб, які опинились в складних життєвих обставинах (постраждалих від торгівлі людьми, поранених учасників АТО, сімей ВПО, дітей із малозабезпечених та кризових сімей, важкохворих людей похилого віку).          Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» надає соціальну, психологічну, матеріальну допомогу, направлену на покращення якості життя та попередження негативних явищ, зокрема:           Профілактика негативних явищ серед дітей та молоді, безробітних та інших осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах;           Здійснює перенаправлення осіб, які опинились у складних життєвих обставинах (постраждалих від торгівлі людьми, поранених учасників АТО, сімей ВПО, дітей із малозабезпечених та кризових сімей, важкохворих людей похилого віку та іншим особам , які опинилися у складних життєвих обставинах) до Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ» для отримання індивідуальних психологічних, інформаційних, соціальних послуг, матеріальної допомоги.         Прохання до мешканців ОТГ:  за детальнішою інформацією звертатись до старости села в якому проживаєте або до фахівця з соціальної роботи Костишин М.І..  

22:02 14.06.2017

Вітаємо

Мама – перше слово, вимовлене дитиною. В ньому захована неосяжна любов, зворушлива ніжність і турбота матері про своє  чадо. Саме материнство є початком всіх початків, джерелом людського життя. І потрібно завжди пам’ятати тих, що привели нас у це життя, не спали ночами біля нашої колиски і благали Господа про щастя й здоров’я для свого малюка.

20:25 13.05.2017

Оголошення

Шановні жителі Старобогородчанської ОТГ

16:40 05.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь