Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Писанкові барви

 Є багато свят, які люблять та шанують українці. Одне з головних – Великдень, яке несе з собою віру, надію і любов.

14:04 25.04.2019

Засідання міжшкільного об'єднання вчителів англійської мови на базі Старобогородчанського ліцею

У березні відбулося засідання міжшкільного об'єднання вчителів англійської мови на тему "Формування освіченої особистості шляхом розвитку творчих здібностей".У семінарі взяли участь вчителі англійської мови громади.Учасники семінару ознайомилися із роботою вчителя вищої категорії,старшого вчителя - Філяк О.М.,відвідавши урок у 5 класі на тему "Holidays and Celebrations", на якому вчитель та учні показали свої вміння володіти мовою та навики роботи з ІКТ. Теоретичний модуль презентувала вчитель І категорії Барабаш Л.В. В обговоренні взяли участь присутні вчителі, дирекція школи та предстаники відділу освіти.Тому слова подяки для умілого і творчого вчителя, щирих і прагнучих знань учнів, привітної дирекції та керівника відділу освіти громади Близнюк О.І., а також завжди активних вчителів - учасників дійства.

11:56 23.04.2019

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Основною метою педагогів Тижня знань було якомога повніше підготувати дітей до розв’язання складних життєвих ситуацій , навчити їх захищати себе від небезпеки, а також запобігти дитячому травматизму. Завдяки цілеспрямованій , систематизованій діяльності подавалися знання та навички дітям. Найкраще це вдавалося зробити в процесі гри. Тільки відповідальний та досвідчений педагог використовує свй авторитет та вплив на дитину майже непомітно, коригуючи її поведінку і в той же час не залякуючи її.

08:24 22.04.2019

Я за чисте довкілля

В рамках  відзначення Дня довкілля та Міжнародного дня Землі  17 квітня працівники Старобогородчанського  Будинку культури  та бібліотекуи провели екологічну акцію «Я за чисте довкілля» . Ведучі  розповіли про історію цього дня в нашій країні, ознайомили з найбільш важливими проблемами екології України  та  дійшли висновку, що саме від нас залежить затишок і чарівність, безпечність і надійність життя на землі. Адже завдання кожної людини – берегти нашу планету, а особливо ту територію, де вона живе сьогодні.

14:04 19.04.2019

Весняна толока

12 квітня з метою виховання екологічної культури серед учнівської молоді за участю закладів освіти Старобогородчанської ОТГ проведено Весняну толоку. Захід проходив у формі квесту. Переможці були нагороджені цінними подарунками. Співорганізаторами даного заходу стали молодіжна рада Старобогородчанської ОТГ та громадські активісти.

10:39 15.04.2019

ДПА 2019

Лист МОН України від 27.03.2019 р. № 1/9-196 "Щодо методичних рекомендацій про проведення державної підсумкової атестації в 2018/2019 навчальному році". Завантажити лист Додаток

10:24 03.04.2019

Кубок "Ураган"

22 березня 2019 року завершився фінальний етап змагань з футзалу Кубок "Ураган". Команда учнів Старобогородчанського ліцею виборола ІІ місце. Вітаємо!

12:09 25.03.2019

Олімпійське лелеченя

22 березня 2019 року на базі Старобогородчанського ліцею відбулися змагання з олімпійських видів спорту між закладами освіти Старобогородчанської ОТГ "Олімпійське лелеченя". У змаганнях брали участь учні Нвочинської, Гринівської гімназії та Старобогородчанського ліцею. 

11:47 25.03.2019

Засідання міжшкільного методичного об'єднання учителів природничих дисциплін

19 березня  на базі Нивочинської гімназії проведено засідання методичного об'єднання учителів природничих дисциплін. Тема засідання "Використання інноваційних технологій в сучасних умовах розвитку освіти"

10:03 25.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень