Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Засідання міжшкільної методичної предметної комісії учителів предметів математико-технологічного циклу

04.01.2019 року на базі Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання міжшкільної методичної предметної комісії учителів предметів математико-технологічного циклу. В ході засідання відбулося обговорення питань щодо вирішення проблем у викладанні предметів математики, фізики та інформатики. Під час засідання та за підсумками роботи методичної комісії було обговорено проект плану роботи комісії на 2019-2020 н.р.

14:43 03.01.2019

Казкове новорічне свято

28.12.2018 р.у  Нивочинському НВК відбулося казкове новорічне свято, якого з нетерпінням чекали усі школярі.    Дутчак Н.М., педагог-організатор,провела новорічний ранок для учнів 1-4 кл. Цей захід був чудовий і неперевершений . Згодом класні керівники  5-9 кл. разом із вчителем  музичного мистецтва Макарчук О.В. продовжили святкування Нового року із учнями вищезазначених класів. Сценки учні виконали  як    справжні актори , показали свої здібності, а ще не обійшлося без музичних і танцювальних номерів, конкурсу стінгазет .  На обличчі глядачів свята панувала щира усмішка, яку подарували учні своїми виступами.

14:40 03.01.2019

Новий рік крокує по планеті!

27 грудня в Будинку культури відбулося новорічне свяо «Новий рік крокує по планеті», під час якого діти не лише дізналися про  святкування  Нового року в Україні та різних куточках світу, але й брали участь у різних конкурсах, вікторинах. На свято завітали листоноші, щоб вручити новорічні листівки. Музичні вітання звучали у виконанні Тетянки та Богдана Пилипів. А яка  радість була у дітей, коли завітали  на свято чарівні  Снігурочка та Дід Мороз, які привітали та пригостили солодощами, які надав сільський голова Старобогородчанської ОТГ Ярослав Здерка.

09:25 02.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень