Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Свято книги «Книго моя! Мудрість твоя збагачує серце»

Свято книги «Книго моя! Мудрість твоя збагачує серце»

З нагоди Всеукраїнського тижня дитячого та юнацького читання з 27  березня 2017 року по 02 квітня 2017 року в  Старобогородчанській бібліотеці  Старобогородчанської с/р ОТГ  відбулось свято книги «Книго моя! Мудрість твоя збагачує серце».  В бібліотеці оформлено книжкову виставку «Країна казкова – країна книжкова».

15:17 06.04.2017

ВІТАЄМО

ВІТАЄМО

Старобогородчанська сільська рада об'єднаної територіальної громади вітає

15:46 01.04.2017

Семінар-навчання для школярів

Семінар-навчання для школярів

27 березня 2017 року в приміщенні Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-навчання для школярів Старобогородчанської ОТГ Івано-Франківської області, який здійснений під час впровадження проекту «Інвестиція в політичну грамотність учнів – майбутній розвиток об’єднаних територіальних громад», який реалізовує ГО «Агенція розвитку громад Богородчанського району» (Івано-Франківська область) в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що здійснюється за фінансової підтримки Європейського Союзу та адмініструється ГО «Жіночі перспективи» (м.Львів) та БФ «Центр громадських ініціатив» (м.Перечин, Закарпатська область). Темою семінару було ознайомити школярів із формами залучення громадськості для прийняття рішення місцевою владою.

22:03 31.03.2017

Робоча зустріч з представниками центру зайнятості

Робоча зустріч з представниками центру зайнятості

29.03.2017 року у Старобогородчанській сільській раді об’єднаної територіальної громади відбулась робоча зустріч на тему “Забезпечення збереження існуючих робочих місць та трудового потенціалу, стимулювання розвитку економічної активності роботодавців – шлях до спільного вирішення проблем зайнятості населення, розвитку економіки та створення нових робочих місць". На якій був присутній сільський голова Старобогородчанської с/р ОТГ Ярослав Здерка, директор обласного центру зайнятості Григорій Горбаль, директор Богородчанського районного центру зайнятості Володимир Кобилюк. Мета заходу – обговорення стану створення нових робочих місць та збереження уже існуючих у Старобогородчанській ОТГ, вирішення проблемних питань, що заважають або суттєво впливають на перспективу створення робочих місць.

13:14 30.03.2017

«Про службу в органах місцевого самоврядування»

«Про службу в органах місцевого самоврядування»

Законопроект № 2489 «Про службу в органах місцевого самоврядування», прийнятий в цілому Верховною Радою 9 лютого 2017 року, є найбільш багатостраждальним серед усіх «децентралізаційних» законів. Він з’явився у Парламенті ще у березні 2015 року, через місяць був проголосований у першому читанні. Проте далі потонув у справжньому вирі поправок. Коли Народний депутат України Альона Шкрум презентувала його до другого читання з трибуни Верховної Ради, законопроект мав понад 800 (!) поправок. Причому профільний комітет погодився лише з трьомастами з них.

23:23 24.03.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень