A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Представники Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади взяли участь у тренінгу-семінарі «Організаційні аспекти діяльності ОТГ та їх нормативне забезпечення»

Представники Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади взяли участь у тренінгу-семінарі «Організаційні аспекти діяльності ОТГ та їх нормативне забезпечення»

27 червня в приміщенні Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування відбувся тренінг-семінар «Організаційні аспекти діяльності ОТГ та їх нормативне забезпечення», участь в якому взяли представники Старобогородчанської об'єднаної територіальної громади: заступник сільського голови Юрій Іванишин, секретар сільської ради Ірина Долотко, начальник відділу кадрового та правового забезпечення сільської ради Оксана Олійник. Директор ІФ ЦРМС Руслан Панасюк відзначив важливість проведення заходу та наголосив, що на семінарі було розглянуто цілий комплекс питань, які, зокрема, стосувались організаційної роботи в ОТГ, кадрової політики тощо. Учасникам тренінгу також було надано рекомендації із застосування набутих знань в практичній діяльності. Віра Козіна, адвокат, ключовий експерт Програми U-LEAD з правових питань, зосереджувала увагу присутніх на нормотворчій діяльності органів місцевого самоврядування, а також на особливостях антикорупційного законодавства. Наголошувала вона й на окремих питаннях управління майном комунальної власності в ОТГ Експерт Програми U-LEAD з правових питань Леся Федченко акцентувала увагу на дотриманні законодавства про працю та вирішенні кадрових питань в об’єднаних територіальних громадах. Своєю чергою, юрисконсульт Івано-Франківського центру розвитку місцевого самоврядування Михайло Івашків розповів присутнім про окремі аспекти процедури встановлення місцевих податків та зборів. Після того, експерт презентував порядок здійснення регуляторної діяльності в ОТГ на прикладі прийняття рішень про ставки місцевих податків і зборів.

22:04 27.06.2017

Навчання громадських лідерів фандрейзінгу та процесу підготовки проекту

Навчання громадських лідерів фандрейзінгу та процесу підготовки проекту

23 червня 2017 року у Старобогородчанській с/р ОТГ Громадський центр «Ділові ініціативи» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» в Івано-Франківській області, що реалізується програмою DOBRE Global Communities та фінансується USAID, провів семінар - тренінг «Покращення інституційного розвитку громадських організації, залучення коштів та підготовка проектів». На якому були розглянуті питання управлінських аспектів інституційної сталості та розвитку громадських організацій, обговорено інструменти підвищення їх спроможності та можливостей впливу на місцевий розвиток в ОТГ.

08:32 24.06.2017

Робоча зустріч щодо створення ЦНАПу

Робоча зустріч щодо створення ЦНАПу

21 червня 2017 року в і Старобогородчанській сільській ради об’єднаної територіальної громади відбулася робоча нарада з регіональним спеціалістом проекту U-LEAD Олегом Білоусом щодо організації роботи Центру надання адміністративних послуг, який створюється у громаді. У нараді взяли участь заступник сільського голови Юрій Іванишин, керівник ЦНАПУ Ганна Тимків та майбутні працівники ЦНАПу. Учасники наради обговорили питання підготовки інформаційних та технологічних карток на адміністративні послуги, зокрема, нотаріальні послуги.

14:36 21.06.2017

Виїзний прийом громадян працівниками Пенсійного фонду України

Виїзний прийом громадян працівниками Пенсійного фонду України

22 червня 2017 року в приміщенні Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади відбудеться виїзний прийом громадян працівниками Богородчанського відділу обслуговування громадян Тисменицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України.

11:09 21.06.2017

Засідання робочої групи щодо покращення надання послуг населенню громади

Засідання робочої групи щодо покращення надання послуг населенню громади

20 червня 2017 року в Старобогородчанській сільській раді ОТГ відбулося друге засідання робочої групи щодо покращення надання послуг населенню громади в рамках проекту «Децентралізація приносить кращі зміни та ефективність («DOBRE»). В засідання взяли участь сільський голова Ярослав Здерка – керівник групи, заступники сільського голови Іван Лесів та Юрій Іванишин, секретар сільської ради Ірина Долотко, старости сіл Нивочин – Марія Морошан, Гринівка – Ніна Хмелівська, Скобичівка – Ірина Трінчук, керівник ЦНАПу Ганна Тимків, інші члени робочої групи, а також представники проекту «DOBRE». Учасники засідання уточнили перелік проблемних питань щодо поводження з сміттям на території громади, провели SWOT-аналіз проблеми поводження з відходами, відпрацювали стратегічні цілі плану удосконалення послуги з поводження з твердими побутовими відходами на території Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади та завдання до кожної стратегічної цілі.

09:02 21.06.2017

Круглий стіл щодо активізації жителів громади

Круглий стіл щодо активізації жителів громади

16 червня 2017 року в Старобогородчанській сільській раді відбувся круглий стіл щодо активізації жителів громади, який організований громадським центром «Ділові ініціативи» (м. Івано-Франківськ). В зустрічі взяли участь заступники сільського голови Юрій Іванишин та Іван Лесів, керівник ЦНАПу Ганна Тимків, старости сіл Нивочин Марія Морошан, с.Гринівка Ніна Хмелівська, с.Лесівка Галина Сем’янів та с.Скобичівка Ірина Трінчук, депутат сільської ради Михайло Каратніцький, представники громадськості.

08:30 20.06.2017

Семінар - тренінг  «Покращення інституційного розвитку громадських організації, залучення коштів та підготовка проектів»

Семінар - тренінг «Покращення інституційного розвитку громадських організації, залучення коштів та підготовка проектів»

Громадський центр «Ділові ініціативи» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» в Івано-Франківській області, що реалізується програмою DOBRE Global Communities   та фінансується USAID

23:20 19.06.2017

Засідання консультаційно-дорадчого органу «Рада школярів»

Засідання консультаційно-дорадчого органу «Рада школярів»

15 червня 2017 року в приміщенні Старобогородчанської сільської ради ОТГ Івано-Франківської області відбулось засідання консультаційно-дорадчого органу «Рада школярів». Основна мета даного органу врахувати думку школярів при розгляді питань розвитку громади, а також, підвищити компетентність школярів з демократичної культури, а саме, з місцевого самоврядування та громадської активності. До складу новоутвореного дорадчого органу ввійшли представники старших класів, із усіх шкіл громади. Крім цього, їм буде забезпечуватись можливість активно, відповідально та у формі, що відповідає їх можливостям, брати участь у житті суспільства на всіх рівнях – у сім’ї, громаді, школі та інших закладах, а також, щоб вчити дітей бути відповідальними громадянами, заохочувати їх інтерес до суспільного життя. В роботі першого засідання взяла участь Тимків Ганна Ярославівна.

22:49 16.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень