A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Децентралізація приносить кращі зміни та ефективність («DOBRE»)

«Децентралізація приносить кращі зміни та ефективність («DOBRE»)

16 травня 2017 року в Старобогородчанській сільській раді ОТГ відбулося засідання робочої групи щодо покращення надання послуг населенню громади в рамках проекту «Децентралізація приносить кращі зміни та ефективність («DOBRE»). В засідання взяли участь сільський голова Ярослав Здерка – керівник групи, заступники сільського голови Іван Лесів та Юрій Іванишин, секретар сільської ради Ірина Долотко, старости сіл Нивочин – Марія Морошан, Гринівка – Ніна Хмелівська, Скобичівка – Ірина Трінчук, депутат сільської ради Михайло Каратніцький, інші члени робочої групи, а також представники проекту «DOBRE». Учасники засідання обговорили план удосконалення надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами на території Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади, визначили конкретні проблемні питання, над вирішенням яких потрібно працювати в майбутньому. Засіданню робочої групи передували зустрічі представників проекту «DOBRE» у населених пунктах громади. Зокрема, вони відвідали Нивочинський НВК, ФАП с. Нивочин, сільський клуб с. Гринівка, Лесівський навчально-виховний комплекс, Лесівський сільський клуб, ФАП с. Лесівка, бібліотеку с. Скобичівка та Скобичівський навчально-виховний комплекс, Комунальне підприємство Старобогородчанської сільської ради. Підчас спілкування у трудових колективах та зі старостами сіл представники проекту вивчали питання яким чином організовано збір та вивезення сміття на території громади та готовністю жителів сіл до роздільного збору твердих побутових відходів. Учасники заходу звернули особливу увагу на необхідність інформаційно-роз’яснювальної роботи серед жителів громади з метою підвищення рівня екологічної свідомості та відзначили особливо важливу роль у цьому навчально-виховних закладів. За результатами зустрічей та засідання робочої групи сільським головою Ярославом Здеркою були дані конкретні доручення працівникам сільської ради Старобогородчанської ОТГ.

12:47 17.05.2017

Привітали найстаршого ветерана району Івана Івановича Кострабія

Привітали найстаршого ветерана району Івана Івановича Кострабія

15.05.2017 року заступник сільського голови Старобогородчанської ОТГ Іван Лесів, голова районної державної адміністрації Франко Єжак, голова районної ради Михайло Головчук, заступник голови райдержадміністрації Василь Поштарюк, та зав.війсьво-облікового бюро Старобогородчанської ОТГ Параска Дем’янко, привітали найстаршого ветерана району Івана Івановича Кострабія, із с.Старих Богородчан, якому  14 травня виповнилося 104 роки!  

12:21 17.05.2017

Вітаємо

Вітаємо

Мама – перше слово, вимовлене дитиною. В ньому захована неосяжна любов, зворушлива ніжність і турбота матері про своє  чадо. Саме материнство є початком всіх початків, джерелом людського життя. І потрібно завжди пам’ятати тих, що привели нас у це життя, не спали ночами біля нашої колиски і благали Господа про щастя й здоров’я для свого малюка.

20:28 13.05.2017

Зниження соціальних нормативів на використання теплової енергії, електрики і газу

Зниження соціальних нормативів на використання теплової енергії, електрики і газу

Набрала чинності постанова Кабміну про зниження соціальних нормативів на використання теплової енергії, електрики і газу, які встановлюються для розрахунку розміру субсидій для населення.

17:46 05.05.2017

Виплата частини зекономлених субсидій у вигляді «живих» грошей відбуватиметься на підставі заяви громадянина

Виплата частини зекономлених субсидій у вигляді «живих» грошей відбуватиметься на підставі заяви громадянина

Рішення Уряду від 26.04.2017р. про внесення змін до деяких Постанов КМУ, в тому числі №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних  послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», передбачає чіткий алгоритм монетизації частини зекономлених житлових субсидій.

19:12 30.04.2017

ОНОВЛЕНА ПРОГРАМА ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ: ЩО ЗМІНИЛОСЯ?

ОНОВЛЕНА ПРОГРАМА ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ: ЩО ЗМІНИЛОСЯ?

З 1 травня 2017 року, на підставі внесених 26 квітня 2017 року Урядом змін у Постанову № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних  послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», в Україні діятиме оновлена програма житлових субсидій.

18:51 30.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень