A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Форум Карпати DOBRE Буст

Форум Карпати DOBRE Буст

08 – 09 листопада 2017 року представники Старобогородчанської ОТГ взяли участь у Форумі Карпати DOBRE Буст «Розвиток громад та їх економіки для об’єднаних територіальних громад Івано-Франківської області» у м. Яремче, який об'єднав активістів та підприємців об'єднаних громад програми USAID Ukraine - USAID Україна #DOBRЕ.

11:14 10.11.2017

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності

У закладах освіти Старобогородчанської ОТГ з 23 по 27 жовтня проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності. Під час якого проведено багато цікавих заходів відповідно до розробленого плану. З учнями проведено бесіди, рольові та дидактичні ігри, спортивні розваги, практичні заняття спрямовані на формування у дітей цілісного  ставлення до власного здоров’я та життя, поліпшення якості роботи з питань особистої безпеки та захисту життя. Вони повторили правила поведінки на вулиці та переходу дороги в безпечних місцях; правила поводження з вогнем,  небезпечними речами та речовинами. Також діти взяли участь у створенні колажів на різну тематику з БЖД. Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна і повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь,  навичок, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться в майбутньому. Для учнів цей тиждень пройшов корисно, повчально і цікаво.

17:51 03.11.2017

Конкурс  дитячого малюнку з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг у Старобогородчанській ОТГ

Конкурс дитячого малюнку з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг у Старобогородчанській ОТГ

Відповідно до розпорядження голови Старобогородчанської сільської ради ОТГ Ярослава Здерки від 20.10.2017 р. № 77 «Про проведення конкурсу  дитячого малюнку з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг у громаді», з метою інформування про відкриття Центру надання адміністративних послуг в громаді, популяризації його роботи, залучення жителів громади, формування розуміння суті Центру надання адміністративних послуг у дітей як майбутніх користувачів послуг, інформування батьків, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для творчого розвитку, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої  учнівської молоді у загальноосвітніх навчальних закладах проводиться конкурс  дитячого малюнку «Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) моїми очима» з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг у громаді.

10:38 03.11.2017

Тренінг з гендерного бюджетування

Тренінг з гендерного бюджетування

2 листопада 2017 року у Старобогородчанській с/р ОТГ в рамках проекту DOBRE за участі Національного Демократичного Інституту міжнародних відносин  в Україні відбувся другий поглиблений тренінг для Робочої групи з гендерного бюджетування на тему : «Ґендерне бюджетування. Розробка політики і бюджетів».

12:40 02.11.2017

Представники Старобогородчанської ОТГ взяли участь у конференції громад DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції» в м. Київ

Представники Старобогородчанської ОТГ взяли участь у конференції громад DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції» в м. Київ

25-26 жовтня 2017 року в м. Києві відбулася конференція громад DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції» у якій взяли участь представники Старорбогородчанської об’єднаної територіальної громади.  Першого дня відбулося обговорення процесу стратегічного планування, важливості залучення різних зацікавлених сторін та спільного визначення пріоритетів. Учасники ознайомилися з стратегіями, що були розроблені за підтримки програми  DOBRE та розглянули складнощі, що виникають у процесі планування. Програма DOBRE представила Індекс спроможності місцевої влади, що допоможе громадам виробити дорожню карту для покращення внутрішньої спроможності для розвитку. Старобогородчанський сільський голова взяв участь у панельній дискусії «Рецепт успіху реалізації стратегії», зокрема поділився досвідом щодо розробки та реалізації покращення послуг у громаді. 26 жовтня у Києві 260 представників об’єднаних громад-партнерів Програми USAID Ukraine - USAID Україна DOBRE, бізнесу, влади, громадянського суспільства, проектів міжнародної технічної допомоги та медіа взяли участь у Першому Хабі інвесторів та громад. Разом вони шукали рецепти, як пришвидшити місцевий економічний розвиток. Громади вперше представили свої інвестиційні проекти та отримали відгук і рекомендації від представників бізнесу, вчилися будувати комунікації, що ведуть до партнерства. У роботі інвестиційного абу взяв участь Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

13:38 27.10.2017

Відбулася сімнадцята сесія Старобогородчанської сільської ради об'єднаної територіальної громади ВІДЕО

Відбулася сімнадцята сесія Старобогородчанської сільської ради об'єднаної територіальної громади ВІДЕО

20 жовтня 2017 року відбулася сімнадцята сесія Старобогородчанської сільської ради. Сесію відкрив та вів сільський голова Ярослав Здерка. З 22 депутатів у роботі сесії взяли участь тринадцять. В роботі сесії взяли участь секретар сільської ради Ірина Долотко, заступник сільського голови Юрій Іванишин, старости сіл, працівники виконавчого комітету сільської ради, представники громадськості. На розгляд сесії було винесено дев’ять питань.  Зокрема, депутати затвердили «Порядок призначення керівників закладів загальної середньої освіти та навчально-виховних комплексів Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади»,  «Антикорупційну програму Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2017-2020 роки», «Порядок запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Старобогородчанській сільській раді об’єднаної територіальної громади», прийняли рішення «Про наміри бути співзасновником місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Агенція розвитку об’єднаних територіальних громад Прикарпаття», «Про покладення обов’язків інспектора з праці», «Про утворення відділу ЦНАП Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади», затвердили «Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ ЦНАП Старобогородчанської сільської ради ОТГ, внесли зміни до загального фонду сільського бюджету,  а також розглянули цілий ряд земельних питань.

21:11 20.10.2017

Урочиста хода  учнівської молоді 5-11 класів Старобогородчанської ОТГ

Урочиста хода  учнівської молоді 5-11 класів Старобогородчанської ОТГ

13 жовтня 2017 року на площі Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведена урочиста хода  учнівської молоді 5-11 класів та конкурс пісні і строю серед команд Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Гринівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Нивочинського НВК, присвячена 75-й річниці створення Української Повстанської Армії,  Дню захисника Вітчизни та Дню українського козацтва.

16:21 16.10.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень