A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Фізична культура - здорова нація!

У Старобогородчанському ліцею пройшов олімнійський тиждень за програмою "Фізична культура - здорова нація" приурочений Дню фізичної культури і спорту. Учні впродовж тижня займалися активно спортом, спробували нові ігри та вправи, та просто насолоджуватись від занять.

16:06:52 14.09.2021

Серпнева конференція освітян Старобогородчанщини - 2021!

27 серпня 2021 року відбулася серпнева конференція освітян Старобогородчанської територіальної громади "Освіта Старобогородчанщини: вектор розвитку у 2021-2022 навчальному році" на базі Будинку культури с. Старі Богородчани. З вітальними словами до освітян звернулися сільський голова громади Володимир Петришин та начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Близнюк. Учасниками панельної дискусії були: Володимир Лерчук, начальник Богородчанського управління ГУ ДПСС; Тетяна Лутчак , начальниця відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Богородчанського управління ГУ ДПСС; Олександра Фесюк- Бігун, директорка Інклюзивно-ресурсного центру Богородчанської селищної ради; Надія Попович, методистка з початкової освіти Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти; Іванна Бабецька, кандидатка юридичних наук, проректорка з соціально-виховної роботи Університету Короля Данила; Марія Паранюк, завідувачка відділу Богордчанської філії Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді; Marina Firtas, головний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту. На заході було окреслено орієнтири розвитку освітньої галузі в громаді, зокрема, на якості та доступності освіти - запоруки самореалізації особистості, успішного майбутнього громади та України.

16:21:37 27.08.2021

Здорова нація - міцна і незалежна Держава!

24 серпня 2021 року у Старобогородчанській громаді традиційно відбувся велопробіг "Від села до села" до відзначення 30-ї річниці Незалежності України. Висловлюємо слова подяки активним учасникам заходу.

08:55:52 25.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень