A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Схвалено Базовий компонент дошкільної освіти (нова редакція)

21 грудня 2020 року, колегія Міністерства освіти і науки України схвалила нову редакцію Базового компонента дошкільної освіти. Це дозволить продовжити реформу дошкільної освіти, а також забезпечить наступність між дошкіллям і школою. Після доопрацювання Базовий компонент дошкільної освіти буде затверджено наказом МОН та оприлюднено на сайті.

09:18:37 28.12.2020

Новорічно-різдв'яний настрій дарують учні Гринівської гімназії

У цьому навчальному році учнівський колектив Гринівської гімназії (керівник Макарович В.В.) стали призерами (ІІ місце) районного етапу обласного конкурсу фольклорно-етнографічних колективів серед здобувачів освіти та учасником фольклорно-етнографічної акції серед творчих колективів громади "Коляда у нашім краї".

08:08:42 28.12.2020

Дбаємо про безпеку педагогічних працівників Старобогородчанської ТГ

22 грудня 2020 року всі заклади загальної середньої освіти Старобогородчанської ТГ отримали антисептичні, дезінфікуючі та індивідуальні засоби захисту, придбані за кошти освітньої субвенції, обласного бюджету та Благодійного фонду «Покуття».  Справжнім подарунком стала монографія  «Червона книга Івано-Франківської області" (Тваринний світ), ред. І.В. Скільський, В.В. Бучко.

08:27:10 24.12.2020

Відкриття головної новорічної ялинки-2021 у Старобогородчанській ТГ

У Старих Богородчанах, традиційно, в переддень Дня Святого Миколая урочисто засвітилися святкові вогні на головній новорічній ялинці територіальної громади. З цим святом розпочинаються радісні, сповнені чудес, новорічні та різдвяні свята, які завжди несуть з собою особливі відчуття - казки, справжнього дива здійснення мрій, віри у краще. На площі біля сільської ради зібралися і дорослі, і малеча, які з трепетом очікують цього свята. Привітав з новорічно-різдвяними святами усіх присутніх та  жителів територіальної громади сільський голова Володимир Петришин. Музичні вітання та святковий настрій дарували дітки, учні та творчі колективи сіл Старі Богородчани, Нивочин, Гринівка. На завершення зустрічі ангелики-посланці Святого Миколая пригощали всіх солодощами. З наступаючим Новим 2021 роком та Різвяними святами, громадо!

08:23:53 21.12.2020

Святий Миколай завітав до малечі Старобогородчанської ТГ

Висловлюємо слова вдячності ПП "Оскар" від всіх дошкільнят, учнів початкових класів, адміністрації 6 освітніх закладів освіти територіальної громади за надані 374 солодкі подарунки до Дня Святого Миколая.

14:35:09 18.12.2020

Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти

Міністерство охорони здоров’я розробило новий Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти. Документ набирає чинності з 1 січня 2021 року. Про це під час брифінгу повідомив заступник Міністра охорони здоров’я, Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко.

11:06:09 18.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень