A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Зразковий аматорський ансамбль "Бойківчанка" підтвердив вдруге звання "Зразковий"

22 листопада разом з іншими творчими колективами району зразковий аматорський ансамбль "Бойківчанка" Будинку культури с. Старі Богородчани Старобогородчанської ОТГ  ( керівник Пилипів Надія Іванівна) вдруге підтверджував звання "Зразковий аматорський", яке було колективу присвоєно у 2010 році. На суд обласної комісії танцюристи представили три хореографічні композиції: "Журавка", "Чичері" та "Розпрягайте, хлопці, коней". Члени комісії високо оцінили рівень виконання юних танцюристів, висловили слова вдячності та підтримки, а також побажали успіхів і нових творчих знахідок.

12:51:57 03.12.2019

Засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів предметів природничо-математичного циклу

18 листопада 2019 р. на базі Гринівської гімназії відбувся постійно діючий семінар вчителів природничо-математичного циклу: "Підвищення якості знань шляхом впровадження інтерактивних технологій навчання".

08:34:01 19.11.2019

Засідання методичного об'єднання практичних психологів, соціальних педагогів, асистентів вчителя, педагогів-організаторів, класних керівників

28 жовтня на базі Старобогородчанського ліцею відбулося засідання методичного об′єднання практичних психологів, соціальних  педагогів, асистентів вчителя, педагогів-організаторів, класних керівників на тему «Булінг у дитячому середовищі: причини, наслідки та шляхи подолання». Керівник ММО Момот І.В., з допомогою мультимедійної презентації, ознайомила учасників засідання з видами булінгу у дитячому середовищі та алгоритмом дій у випадку виявлення проявів булінгу. Під час групової роботи учасники самостійно з′ясували причини виникнення та окреслили характеристики учасників булінгу. Крім того соціальний педагог Багрій Р.В. ознайомила членів ММО із законодавчою базою щодо питань булінгу та відповідальністю учасників освітнього процесу за прояви булінгу.

12:49:17 11.11.2019

Засідання міжшкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів

29 жовтня відбулося виїзне ММО вчителів початкових класів Старобогородчанської ОТГ до с.Крилос Галицького району. Педагоги відвідали церкву Успіння Пресвятої Богородиці, де мали розмову з настоятелем о.Ярославом Жолобом та молебень до Пресвятої Богородиці. Опісля, здійснили навчально-тематичну екскурсію до музею народної архітектури і побуту Прикарпаття.Враження були позитивними.Всі залишилися задоволеними і з піднесеним настроєм повернулися додому.

08:45:05 11.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень