A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Туристсько-краєзнавчий похід.

23-24 серпня 21 учень закладів освіти Старобогородчанської ОТГ взяли участь у туристсько-краєзнавчому поході для сходження на г.Середня в с. Стара Гута, приуроченому  Дню Державного Прапора, Дню Незалежності України. 10 юнаків та 11 дівчат разом із своїми наставниками продемонстрували неабияку відвагу та витримку, крокуючи вершинами наших мальовничих "Карпат".

12:41:34 25.08.2019

З днем народження Україно!!!

23 серпня 2019 року в с. Старі Богородчани відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Осоливим було привітання наймолодших жителів  - вихованців ЗДО "Джерельце", та велопробіг жителями села "Стежками рідного краю".

12:19:44 25.08.2019

Змістовний відпочинок в Гринівській гімназії у розпалі...

  Вперше, з 12 по 23 серпня 2019 року розпочав роботу мовний табір з англійської мови "GO CAMP" на базі Гринівської гімназії. Даний відпочинок для 25 дітей організований завдяки участі в найбільшому освітньому проекті в Україні із залученням волонтерів з усьго світу. Основна мета прогами - виховати нове покоління активних і свідомих громадян України, здатних до повсякденного навчання, підготовлених до викликів ХХІ століття, які володіють іноземними мовами та відкриті для інших культур. GO CAMP - новий формат пришкільних мовних таборів з поглибленим вивченням іноземної мови. Волонтер з Іраку Арам Ібрагім спільно з учителями англійської мови мотивуватимуть школярів  вивчати англійську мову. 

13:03:20 13.08.2019

Хай сонцю і квітам всміхаються діти!

2 червня в Старобогородчанському Будинку культури відбулася святкова розважальна програма «Хай сонцю і квітам  всміхаються діти», приурочена Міжнародному дню захисту дітей. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять  діти у світ зовсім  безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов'ю.

14:37:03 04.06.2019

Ми – надія Твоя, Україно!

03 червня в приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії імені Іри Маланюк відбулося традиційне  свято-зустріч «Ми – надія Твоя, Україно!», під час якого пошановано  обдарованих учнів та учителів Старобогородчанської ОТГ.

08:56:12 04.06.2019

Останній дзвоник пролунав....

31 травня 2019 року пролунав останній дзвінок в п'яти закладах загальної середньої освіти Старобогородчанської ОТГ. Бажаємо веселого відпочинку учням та успішної здачі іспитів випускникам.

14:47:34 03.06.2019

Свято розуму, таланту, творчості.

28 травня 2019 року в Будинку культури с. Старі Богородчани відбулося нагородження творчо окриленої, обдарованої учнівської молоді Старобогородчанської ОТГ та їх наставників - учителів на  святі-зустрічі, яке приурочене також Міжнародному Дню захисту дітей   «Ми – надія твоя, Україно!». Учасниками свята стали 4 учні-переможці та призери ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських та обласних учнівських олімпіад з української мови і літератури, математики, хімії, біології, образотворчого мистецтва, IX Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка,17 учнів-призерів ІІ етапу вищевказаних заходів, XIX Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, 4 футбольні команди, 2 вокальні гурти, 2 хореографічні колективи - переможці та призери районного етапу конкурсів та змагань, 24 педагогічних працівники-наставники. Гордість за обдарованих учнів та талановитих учителів громади розділили гості: заступник сільського голови Юрій Іванишин, депутат обласної ради Марія Рудик, голова Богородчанської районної проспілкової організації працівників освіти Іван Кіф'як, начальник відділу освіти, соціального захисту населення, культури, молоді та спорту ОТГ Ольга Близнюк. Учасники свята нагороджувалися грамотами та грошовими винагородами Старобогородчанської сільської ради, іменними грошовими сертифікатами, солодкими подарунками та екскурсійною поїздкою. Дане свято організовано за участю БО "Всеукраїнський благодійний фонд Юрія Дерев'янка", ГО "Центр Рівних Можливостей" та меценатів Старобогородчанської ОТГ.

16:11:33 29.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень