A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Олімпійське лелеченя

22 березня 2019 року на базі Старобогородчанського ліцею відбулися змагання з олімпійських видів спорту між закладами освіти Старобогородчанської ОТГ "Олімпійське лелеченя". У змаганнях брали участь учні Нвочинської, Гринівської гімназії та Старобогородчанського ліцею. 

11:47:51 25.03.2019

Засідання міжшкільного методичного об'єднання учителів природничих дисциплін

19 березня  на базі Нивочинської гімназії проведено засідання методичного об'єднання учителів природничих дисциплін. Тема засідання "Використання інноваційних технологій в сучасних умовах розвитку освіти"

10:03:17 25.03.2019

Нам треба голосу твого, Тарасе!

17 березня в Старобогородчанському Будинку культури відбувся тематичний вечір «Нам треба голосу твого, Тарасе!» до відзначення 205-ї річниці з дня народження Т.Г. Шевченка. Доля Тараса і доля України – невіддільні. Шевченко жив Україною, за неї страждав, для неї гартував свою волю, для її пробудження писав свої твори, своє безсмертне пророче слово.

14:47:45 20.03.2019

Переможці районних етапів  конкурсів у 2018-2019 н.р.

Вокальний гурт Старобогородчанського ліцею Старобогородчанської ОТГ (керівник Макарчук О.В.) - ІІІ місце в  районному етапі обласного конкурсу вокальних гуртів серед здобувачів освіти закладів загальної середньої  та позашкільної освіти.

13:20:45 20.03.2019

Семінар-нарада з питань організації харчування, медичного обслуговування та дотримання санітарно-гігієнічних умов навчання учасників освітнього процесу

13 березня 2019 року у приміщенні Старобогородчанської сільської ради ОТГ проведено семінар-нараду з питань організації харчування, медичного обслуговування та дотримання санітарно-гігієнічних умов навчання учасників освітнього процесу за участю спеціалістів відділу освіти, соціального захисту населення, культури, молоді та спорту Старобогородчанської ОТГ, управління Держпродспоживслужби в Богородчанькому районі, Богородчанської міжрайонної філії, Старобогородчанської некомерційної амбулаторії групової практики для керівників закладів освіти, відповідальних осіб з даних питань по закладах освіти, шкільних медичних сестер, приватних підприємців, які здійснюють харчування в закладах освіти та кухарів.

14:55:21 18.03.2019

Переможець районного етапу обласного конкурсу вокальних гуртів серед закладів освіти району

7 березня 2019 року відбувся районний етап обласного конкурсу серед вокальних гуртів закладів освіти району, в якому взяли участь 2 вокальні колективи із Старобогородчанського ліцею, Нивочинської та Гринівської гімназії. Вокальний гурт Старобогородчанського ліцею Старобогородчанської ОТГ (керівник Макарчук О.В.) зайняв ІІІ місце в районному етапі обласного конкурсу вокальних колективів серед закладів загальної середньої та позашкільної освіти та нагороджений грамотою Старобогородчанської сільської ради ОТГ (розпорядження Старобогородчанської сільської ради ОТГ від 14.03.2019 року №61).

14:42:56 18.03.2019

Переможець олімпіади з образотворчого мистецтва

Вітаємо переможця  Бурдилюк Марію, ученицю 9 класу Старобогородчанського ліцею за зайняте І місце в ІІ етапі обласної учнівської олімпіади з образотворчого мистецтва у 2019 році Старобогородчанської сільської ради ОТГ, учитель Кріцак Ірина Федорівна. 

14:37:35 18.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень