A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

ДВА СЦЕНАРІЇ РОЗВИТКУ ПОДІЙ: СКІЛЬКИ ТРИВАТИМЕ НАВЧАЛЬНИЙ РІК, ДАТИ ЗНО ТА ЯК ВІДБУВАТИМЕТЬСЯ ВСТУП

У зв’язку з загальнонаціональним карантином Міністерство освіти і науки розробило два сценарії завершення навчального року, проведення зовнішнього незалежного оцінювання та вступної кампанії. Про це сьогодні, 26 березня 2020 року, повідомила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій під час онлайн-трансляції на Facebook-сторінці МОН.

12:07:15 07.04.2020

Всеукраїнська школа онлайн

Офіс Президента України спільно з Міністерством освіти і науки, Комітетом Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій, а також громадською спілкою «Освіторія» запускають проект «Всеукраїнська школа онлайн». Він забезпечить доступ до дистанційної освіти для всіх школярів з 5-го по 11-й клас на час карантину.  Наразі щодня відбуваються зйомки уроків за збалансованою шкільною програмою, яку розробило МОН спільно з учителями. Викладаються такі предмети: українська мова, українська література, історія України, всесвітня історія, англійська мова, фізика, алгебра, геометрія, географія, хімія, біологія. На зйомках уроків присутні українські зірки: ведучі, музиканти, актори, спортсмени та інші. Вони відповідають на запитання, розв’язують задачі та проводять досліди разом з учителями. Відеоуроки покажуть українські телевізійні канали, які охоче долучились до цієї важливої соціальної місії. Кожен клас закріплений за конкретними каналами:

09:05:28 07.04.2020

"Тарас Шевченко - провісник долі України"

У Гринівському клубі разом з бібліотекою був проведений дитячий ранок до дня народження Т.Г. Шевченка "Тарас Шевченко - провісник долі України". Була оформлена книжкова виставка.  Також конкурс малюнків до творів Т.Г.Шевченка. Розігрувалися різні конкурси і розказували вірші. По закінченні був солодкий стіл для учасників дитячого ранку.

09:35:33 10.03.2020

Обласний огляд-конкурс імені Тараса Шевченка

До відзначення 206 річниці з дня народження українського митця, генія та пророкак Тараса Григоровича Шевченка, в обласному науково-методичному центрі культури і туризму Прикарпаття, 07 березня 2020 року відбувся огляд-конкурс читців. Старобогородчанську ОТГ представляли 4 талановиті дитини, а саме: Завійська Міхаела (Будинок культури с. Старі Богородчани), Попадич Тетяна, Данилюк Володимир та Стельмах Олег (Будинок культури с. Нивочин) які були відзначені подяками. Живе Кобзареве слова та Шевченкове життя - це символ тернистого шляху боротьби українців за свободу та людську гідність,  та через віки випробувань дають нам впевненості, що ми пам'ятаємо і можемо все подолати. Адже, Тарас Шевченко для України і в Україні житиье вічно!

09:19:54 10.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень