Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Відділ освіти, культури, молоді та спорту

Єдина і неподільна Україна!

22 січня у Гринівській бібліотеці був проведений історичний екскурс «Єдина і неподільна Україна!» до Дня Соборності України. Метою проведеного заходу було виховання у дітей патріотизму, поваги до історичного минулого народу України, пропагування ідеї єдності, спільності історичної спадщини.

08:22 24.01.2019

Разом із класними керівниками до Івано-Франківська

Незабутня екскурсія школярів Нивочинського НВК у місто Івана Франка     З метою всебічного розвитку учнів та дотримуючись принципів виховання: ціннісного ставлення до культури і мистецтва, вивчення краєзнавства рідної Батьківщини під час зимових канікул була організована подорож учнів 5-9 кл. разом із класними керівниками до Івано-Франківська. Найперше завітали у краєзнавчий музей – визначний науковий та культурно - освітній заклад , який складається з п’яти відділів: історії, народного мистецтва, археології,іконопису, природи. Саме тут діти побачили зібрання пам'яток з історії, етнографії, культури нашого Прикарпаття. Згодом дорога повела до новорічної ялинки,біля якої веселилися,фотографувались,бо ця красуня символ народу і просто  дарує радість людям.  І наприкінці мандрівки шкільна родина попрямувала у кінотеатр"Космос", побачили фільм 2018р.Роба Маршалла"Мері Поппінс повертається". Усі запаслись  смачним попкорном та з насолодою поринули у світ кіно. Ця екскурсія залишиться у пам'яті учнів, тому що враження, емоції,захоплення, отримані в цей день не можна передати словами.Це треба побачити і відчути. Щиро дякуємо голові Старобогородчанської ОТГ Я.М. Здерці за наданий шкільний автобус для перевезення учнів, водієві В.С. Гошівс ькому за розуміння і співпрацю.

10:56 23.01.2019

Легкоатлетичний пробіг до Дня Соборності України

20 січня 2019 року відбувся легкоатлетичний забіг приурочений 100-й річниці до Дня Соборності України. Разом із учнями загальноосвітніх закладів району у ньому  взяли участь вихованці Старобогородчанської ОТГ.

09:45 23.01.2019

Засідання міжшкільної методичної предметної комісії учителів предметів математико-технологічного циклу

04.01.2019 року на базі Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося засідання міжшкільної методичної предметної комісії учителів предметів математико-технологічного циклу. В ході засідання відбулося обговорення питань щодо вирішення проблем у викладанні предметів математики, фізики та інформатики. Під час засідання та за підсумками роботи методичної комісії було обговорено проект плану роботи комісії на 2019-2020 н.р.

14:43 03.01.2019

Казкове новорічне свято

28.12.2018 р.у  Нивочинському НВК відбулося казкове новорічне свято, якого з нетерпінням чекали усі школярі.    Дутчак Н.М., педагог-організатор,провела новорічний ранок для учнів 1-4 кл. Цей захід був чудовий і неперевершений . Згодом класні керівники  5-9 кл. разом із вчителем  музичного мистецтва Макарчук О.В. продовжили святкування Нового року із учнями вищезазначених класів. Сценки учні виконали  як    справжні актори , показали свої здібності, а ще не обійшлося без музичних і танцювальних номерів, конкурсу стінгазет .  На обличчі глядачів свята панувала щира усмішка, яку подарували учні своїми виступами.

14:40 03.01.2019

Новий рік крокує по планеті!

27 грудня в Будинку культури відбулося новорічне свяо «Новий рік крокує по планеті», під час якого діти не лише дізналися про  святкування  Нового року в Україні та різних куточках світу, але й брали участь у різних конкурсах, вікторинах. На свято завітали листоноші, щоб вручити новорічні листівки. Музичні вітання звучали у виконанні Тетянки та Богдана Пилипів. А яка  радість була у дітей, коли завітали  на свято чарівні  Снігурочка та Дід Мороз, які привітали та пригостили солодощами, які надав сільський голова Старобогородчанської ОТГ Ярослав Здерка.

09:25 02.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень