A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

В бібліотеці с. Нивочин відбулася бесіда – застереження: «Здоров’я і шкідливі звички»

В бібліотеці с. Нивочин відбулася бесіда – застереження: «Здоров’я і шкідливі звички»

Про шкоду паління та алкоголю говорять багато. Проте неспокій учених, лікарів, педагогів, викликаний поширенням не тільки цих згубних звичок, а й комп’ютерною та інтернет залежністю. Однак, поки що, значна кількість людей не вважають їх за шкідливі для здоров’я. Результати досліджень свідчать про те, що багато людей набули цих звичок у підлітковому віці. Тиск з боку товаришів  і бажання бути схожими на дорослих спонукають молодих людей до паління та вживання спиртних напоїв, енергетиків. А спільною темою для розмови є соціальні мережі та комп’ютерні ігри З метою довести до свідомості учнів, що шкідливі звички є основною причиною порушення здоров'я, а комп’ютерна та Інтернет -залежність є актуальною проблемою сучасності, у бібліотеці с.Нивочин було проведено бесіду – застереження: «Здоров’я і шкідливі звички» з учнями 8 класу Нивочинського НВК1-ІІ ст. Захід підготовлено спільними зусиллями завідуючої ФАПом О.В.Бистриці, зав.бібліотекою Л.В.Павлюк, класного керівника Н.П.Паливоди. Спілкування з дітьми супроводжувалося демонстрацією відеороликів про шкідливість паління (сигарет, кальяну, «вейпів»), алкоголю на організм людини. Школярі під час заходу виявляли неабияку активність і зацікавленість. Приємним є той факт, що молоді люди підкреслено негативно ставляться до шкідливих звичок. Вони орієнтуються на здоровий спосіб життя. Найбільш коштовний дарунок, що людина отримує від природи- здоров'я. Дбаючи про нього, ми дбаємо про майбутнє поколінь усієї нашої української нації. Зберегти його допоможе здоровий спосіб життя. Пам’ятайте про це щохвилини, щогодини.

20:41 20.04.2018

Турнір з міні футболу

Турнір з міні футболу

19 квітня 2018 року у смт.Богородчанах відбувся турнір з міні футболу, у якому брали участь 6 команд району. Команда Старобогородчанської ЗОШ І-ІІІ ст. зайняла заслужене 2 місце. 

14:23 20.04.2018

Підписання меморандуму

Підписання меморандуму

18-19 квітня в Києві відбулася заключна конференція на честь завершення Початкової фази з напряму покращення якості надання адмінпослуг Програми «U-LEAD з Європою», у якій взяли участь заступник сільського голови Старобогородчанської ОТГ Іван Лесів та начальник відділу Центр надання адміністративних послуг сільської ради Ганна Тимків. У рамках конференції 19.04.2018 року відбулося урочисте підписання Меморандуму про включення, співпрацю та партнерство між Старобогородчанською сільською радою та громадською організацією «Всеукраїнська асоціація центрів надання адміністративних послуг». Сторони домовились про включення ЦНАПу Старобогородчанської ОТГ до Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг для формування та запровадження стандартів надання адміністративних послуг орієнтованих на інтереси територіальної громади та кожного мешканця, сприяння розвитку сучасних форм взаємодії між ЦНАП та споживачами.

11:28 20.04.2018

Поглиблений тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування у Старобогородчанській ОТГ

Поглиблений тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування у Старобогородчанській ОТГ

19.04.2018 року у Старобогородчанській ОТГ відбувся поглиблений тренінг із Гендерно-орієнтованого бюджетування в рамках програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)".

16:46 19.04.2018

У центрі села Старі Богородчани розцвіли магнолії

У центрі села Старі Богородчани розцвіли магнолії

18 квітня 2018 року в центрі села Старі Богородчани посаджено три деревця магнолії, подаровані односельчанам від жителів громади Феденько Романа Ярославовича та Луканюк Тетяни Федорівни. Старобогородчанська сільська рада висловлює слова подяки за подарунки, які прикрашатимуть центр нашого села та своїми квітами милуватимуть око його мешканців. 

16:19 19.04.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

 До відома жителів громади хто має молодняк ВРХ від 1 до 5 місяців індетифікований (паспорт ВРХ) необхідно до 30 квітня 2018 року подати документи ( паспорт, ідентифікаційний номер голови господарства, паспорт тварини, номер рахунка в банку) для одержання дотації за утримання молодняку. 

15:21 19.04.2018

Вітаємо переможців турніру!

Вітаємо переможців турніру!

Футбольна команда села Старі Богородчани (дорослі) стала переможцем десятого розіграшу Кубка районної федерації футболу, присвяченого відриттю футбольного сезону на Богородчанщині. Турнір проходив 1 та 7 квітня на стадіоні села Старі Богородчани, у якому взяли участь вісім команд з Богородчанського району. У фінальній грі команда Старих Богородчан перемогла команду з села Монастирчани з рахунком 0:0 в основний час та 4:3 в серії післяматчевих пенальті. Старобогородчанська сільська рада об’єднаної територіальної громади вітає наших футболістів з перемогою.

20:29 07.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень