A A A K K K
для людей із порушенням зору
Старобогородчанська громада
Івано-Франківська область, Івано-Франківський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення!

Оголошення!

Виконком Старобогородчанської сільської ради об’єднаної територіальної громади повідомляє про те, що 06 липня 2018 року (п’ятниця) буде проводитись вивіз сміття по вул. Ковпака, Тиха, Стуса (с.Старі Богородчани) та по с.Скобичівка.

11:53 03.07.2018

Оголошення

Оголошення

Тисменицьке об’єднане управління Пенсійного фонду України  Івано – Франківської області інформує, що  25 червня 2018 року у приміщенні Старобогородчанської с/р ОТГ  буде проведено виїзний прийом громадян представниками  Богородчанського відділу обслуговування громадян Тисменицького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Івано – Франківської області.

09:29 21.06.2018

Засоби масової комунікації в ОТГ

Засоби масової комунікації в ОТГ

Комунікаційний партнер програми DOBRE, Український кризовий медіа-центр, з осені цього року починає систематично працювати над поліпшенням комунікації в ОТГ. Всі ми знаємо, що питання інформування мешканців і донесення важливих повідомлень гостро стоїть і для влади, і для самих громадян. І ось прийшов час для запуску ініціативи модернізації засобів масової комунікації (ЗМК) в ОТГ. Команда УКМЦ готова взятися за посилення спроможності існуючих або започаткування нових ЗМІ в ОТГ, які були б цікаві, оперативні, стійкі фінансово, і незалежні. Для громад, які виявлять бажання працювати у цьому напрямку, буде запропонована і навчальна програма і практична робота, і супровід експертів, і допомога з «розкруткою» (у хорошому сенсі) якісних ЗМК. Перший крок у цій ініціативі – знайти громади, яким це цікаво. Просимо Вас відповісти на питання анкети.  В анкеті всього 8 простих питань. Просимо, щоб люди заповнили її до кінця дня 27 червня. Будь ласка, прослідкуйте за тим, щоб усі заповнили анкету вчасно. За результатами опитування УКМЦ відбере громади, з якими буде працювати над тим, щоб у них були справжні якісні ЗМІ.

11:38 20.06.2018

Визначено проекти переможці конкурсу "Бюджет участі Старобогородчанської ОТГ"

Визначено проекти переможці конкурсу "Бюджет участі Старобогородчанської ОТГ"

Сьогодні, 18 червня 2018 року, у Старобогородчанській сільській раді підведено підсумки голосування за проекти громадських ініціатив у рамках Цільової програми «Бюджет участі Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади. На голосування було винесено десять проектів на загальну суму 252 849 грн., в тому числі співфінансування з бюджету громади – 100 тис. грн.. Голосування проходило протягом 14 травня – 14 червня 2018 року. У ньому взяли участь 1861 житель громади. З них 63% проголосували шляхом електронної реєстрації на інтернет-платформі «Громадський проект», 37% - проголосували у пунктах для голосування, які розміщувалися в кабінетах старост та Центрі надання адміністративних послуг сільської ради. Найбільшу кількість голосів отримали такі проекти:  -Облаштування майданчика для збирання сміття, на кладовищі в селі Скобичівка (автор проекту Проць Руслан Ярославович) - 273; -Встановлення на території села Гринівка двох автобусних зупинок, обладнаних інформаційними кутками (автор проекту Сенич Ігор Ярославович) - 265; -Автобусні зупинки ”Біля мосту” та “Біля грушки” в селі Нивочин (автор проекту Чепура Олександр Сергійович) - 260; -Ремонт та встановлення автобусних зупинок в с. Лесівка (автор проекту Каратніцький Михайло Васильович) - 240; -Облаштування майданчика для спортивних ігор та занять на розі вулиці Січових стрільців 51-53 та вулиці Б. Хмельницького, 82 в с. Старі Богородчани (автор проекту Савчин Андрій Васильович) - 230. Відповідно до розпорядження сільського голови від 18 червня 2018 року № 47 «Про підсумки конкурсу проектів місцевих ініціатив у рамках Цільової програми «Бюджет участі Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади» дані проекти визнані переможцями конкурсу. На реалізацію кожного з них буде виділено з бюджету громади по 20,0 тис. грн.. Реалізація розпочнеться після підписання відповідних угод між сільською радою та авторами проектів, яке відбудеться найближчим часом. Детальніше про результати голосування можна дізнатися за адресою: https://staribogorodchany.pb.org.ua/statistics

13:33 18.06.2018

Старобогородчанську громаду відвідали молоді сільські голови області

Старобогородчанську громаду відвідали молоді сільські голови області

13 червня на базі Старобогородчанської сільської ради об"єднаної територіальної громади відбулося виїзне засідання Профспілкової асоціації молодих сільських голів Прикарпаття за участю представників обласної молодіжної ради. Учасники засідання поспілкувалися з головою громади Ярославовм Здеркою та головою первинної профспілкової організації сільської ради ОТГ Параскою Дем'янко щодо утворення громади, її проблем та перспектив розвитку, заслухали інформацію про стан залучення працівників сільських та селищних рад ОТГ до Профспілки, про практичне застосування Закону УКраїни "Про колективні договори і угоди". Виконавчий директор регіонального відділення Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад Юрій Івасюк поінформував присутні хпро стан розвитку територіальних громад області. Доктор історичних наук, професор, завідувач кафедри європейської інтеграції та права Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Олег Красівський акцентував увагу на особливостях вступної кампанії у 2018 році.

13:11 14.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень